Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2017. júl. 11. Alkalomra ajánljuk , Ékszerhírek , Hírek

A hónap csillagjegye a RÁK

A hónap csillagjegye a rák
Ez a csillagjegy a legcsaládcentrikusabb, nagyon kötődik a gyermekkorához, az otthonához, és a szeretteit teszi mindig az első helyre. Élénk képzelőereje van, ezért művészi, zenei pályán sikereket érhet el. Nagyon együtt érző tud lenni, de érzékenysége és empatikus készsége miatt könnyen felzaklatja magát.

Lelkileg biztonságérzetre, védettségre vágyik, ezért vonzódik az erős karakterekhez.

Nehezére esik megválni a múlttól, változtatni a megszokott dolgokon, nagyban kötődik az  emberekhez, állatokhoz, tárgyakhoz. A rák jegyére  jellemző a gyűjtőszenvedély, minden apróságot, és mások számára jelentéktelen dolgot is képes megtartani.  

A Rák jegy híres szülöttei: Diana hercegnő, Harrison Ford, Tom Hanks, Liv Tyler, George Michael, Selena Gomez, Vilmos herceg
 
Diana hercegnőGeorge MichaelHarrison Ford
Liv TylerSelena GomezTom Hanks

Milyen ajándéknak örül a Rák?
A Rák a családcentrikussága miatt szeret a konyhában tevékenykedni, gondoskodni a családjáról, a legfinomabb ételekkel kínálni szeretteit. Biztosan örül konyhai apróságoknak, csecsebecséknek, főleg ha azoknak van valami történetük. Szereti a memória és logikai játékokat, ezért ebben is gondolkozhatunk.

Ha meglepetést keresünk, akkor inkább apróbb, de értékes darabot válasszunk, mint például egy szép ékszert, mert a gyűjtőszenvedélye miatt egy idő után már nem lesz helye a nagyobb ajándékoknak.
A rák kedvenc színe a zöld, amely erős egyéniségre utal, aki ragaszkodik az értékeihez, a kapcsolataihoz, így hűséges társra lelhetünk a személyében. ​A divatékszerbolt.hu kínálatában biztosan meg fogod találni a Rák számára ideális ajándékot! 
Engelsrufer Angyalhívó gömb ezüst medál piros
A mi legnagyobb kedvencünk, amellyel biztos a siker az Engelsrufer Angyalhívó ezüst medál vörös  gömbbel a belsejében.
A szín magában hordozza a reményt, az egészséget, segít megtalálni a belső harmóniát. A kézzel készített ékszerek csodálatosan megmunkált darabok, így különleges ajándék lehet bárki számára. Az egyedileg csilingelő medálhoz függős és bedugós fülbevaló is tartozik.
A gyönyörű Engelsrufer charm kinyitható kosárkája 925-ös sterling ezüstből készül, melyet megtölthetsz különböző jelentésekkel bíró csilingelő gömbökkel. Az Engelsrufer angyalhívó medálja mellett számos zöld színben pompázó ékszerből válogathatsz még a divatekszerbolt.hu kínálatában.
 
Választhatod a Pandora piros születésköves szettjét, akár egyben vagy külön-külön. Szintén a Pandora kínálatában van az egyik legnépszerűbb medál kombinációnk a Petite Memories medál vörös kövecskékkel.
pandora ekszer juliusi kismedal ekszer szettPandora ékszer Születésköves szett július gyűrűvel
A Rákok gyűjtőszenvedélyére alapozva a Pandora karkötő talán a legideálisabb ajándék, hiszen ezt a karkötőt minden alkalommal egy-egy újabb charmal lehet díszíteni. Ezek a charmok lehetnek a Rákok kedvencei:
pandora-ekszer-szivekbe-zarva-cseresznye-ezust-charm.htmlPandora ékszer Cseresznyeszín muránói üveg ezüst charm cirkónia szivekkel
Pandora ékszer Szerető család függő charmPandora bagolycsalád ezüst charm

Bármivel is leped meg a Rákot, a legfontosabbat ne feledd: tegyél mellé egy pici üdvözlő kártyát egy apró személyes üzenettel! Hidd el, évtizedek múlva is ott fog lapulni az emlékei között, és mosolyogva fog erre a születésnapjára gondolni!
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)