Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2017. okt. 28. Érdekességek a nagyvilágból , Ékszerhírek , Divathírek

Thomas Sabo: Together kollekció

Thomas Sabo Together kollekció

Thomas Sabo Together ékszer kollekcióAz emberi cselekedetek és gondolatok legfőbb mozgatórugója a vágy, egy másik emberrel közös kiteljesedés és a szerelem. Lehet erre a gondolatra azt mondani, hogy már idejét múlt, de ha csak egy pillanatra őszintén magunkba nézzünk, megláthatjuk az összetartozás iránti mérhetetlen vágyat, amely emberré tesz bennünket.

Társas lények vagyunk, és ha megtaláljuk azt, aki a másik felünk, képesek vagyunk sziklákat is megmozgatni, hogy a szerelmi szikra, égő tűzzé változzon és tápláljuk azt az utolsó leheletünkig.

Ez az érzelmi túlfűtöttség és az összetartozás semmihez sem hasonlítható érzése ihlette meg Thomas Sabo legújabb Together kollekcióját, hogy a szerelmesek méltó és egyedi módon tudják kifejezni az érzelmeiket és az összetartozásukat.
 
 
Két szív egy lélek: Thomas Sabo szerelmi kötése

A Together kollekcióban modern módon jelenik meg a két szerelmes szívnek az összekötése. Elég egy pillantás a csodálatosan megmunkált nyakláncra vagy kollekció karkötőjére! Az egymásba kapcsolódó szívekből és karikákból kiolvasható a végtelen jel is, amely az örökké valóságra utal, így tudhatjuk, hogy a viselője nem szerelmi kalandor. Az, akit pedig meglepnek egy ilyen csodálatos Thomas Sabo ékszerrel, biztos lehet benne, hogy az ajándékozó fél szándékai komolyak és hosszú távra tervez. Ezeket az ékszereket megtalálhatod egy exkluzívabb kivitelben is, 18 karátos arannyal futtatva.
 
Thomas Sabo Kis szív ezüst nyakláncThomas Sabo Nagy szív ezüst fülbevalóThomas Sabo Kis szív ezüst karkötő

A Together kollekcióhoz tartozó gyűrűk már önmagukban is formabontóak, hiszen a hagyományosnak számító merev karika alap megtörik, és itt is visszaköszön a lazán, de mégis szorosan egymásba fonódó, apró kövekkel díszített szív és egy titkos feliratot rejtő karika.
 
Thomas Sabo Kis szív rozé nyakláncThomas Sabo Kis szív rozé karkötőThomas Sabo Szív örökké ezüst gyűrű

A kollekció prémium darabjaiban apró gyémántok adják meg az ékszerek különleges csillogását, és bizonyítják, az igaz és hosszú szerelmet, amely kevésszer adatik meg egy emberéletben.
 
Thomas Sabo Örökké együtt ezüst nyaklánc gyémánttalThomas Sabo Örökké együtt ezüst nyaklánc gyémánttal

A szerelmet és az összetartozást a charm club ékszereivel is ki tudod fejezni. A végtelen jelet többféle formában is megtalálod. Az örökké együtt érzés mellett olyan gondolatok és szimbólumok is megjelennek, mint a Hit, Remény, Szerelem.
 
Thomas Sabo Végtelen ezüst charm nyaklánc cirkóniávalThomas Sabo Végtelen ezüst charm karkötőThomas Sabo Végtelen ezüst charm

Válogass kedvedre ezekből az ikonikus Thomas Sabo kollekcióból a divatékszerbolt.hu weboldalán és lepj meg vele valakit, aki igazán fontos a számodra! ;-)
 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)