Divat és ékszer blog

2019. ápr. 7. Ékszerhírek , Divathírek

Nina kedvenc charmjai

Thomas Sabo charmok

Sziasztok Nina vagyok a Divatákszerboltból! 

Megnéztem a Thomas Sabo új Tavaszi Charm Club Kollekcióját és olyan sok gyönyörűséget találtam, hogy sikerült két karkötőt is összeállítani magamnak.
 

Thomas Sabo tavaszi charm kollekció

 

Egy utazás

Már egész jól megszoktuk, hogy szép idő van, gyönyörűen süt a nap, öröm kint lenni a szabadban. A napsütés pedig új kalandokra inspirál, ilyenkor mindenkinek kedve kerekedik elutazni valahová.
Az első karkötőre olyan charmokat válogattam, amik valamiképen az utazáshoz kapcsolódnak. Nemsokára érettségizek nagy változás előtt áll az életem, ezért nekem nagyon fontos szimbólum az iránytű. Ennek a kis sterling ezüst charmnak a közepén türkiz kövecske található. Ez a szín most gyakran visszaköszön a tavaszi ékszereken. Csodás ez a forgatható színes földgömb, játszhatok is vele, megpörgetem és gondolatban oda utazok, ahol megáll. Ha álmodunk akkor álmodjunk nagyot, mehetek akár űrhajóval is… különösen, ha az ilyen mesebeli színes csillagokkal van kirakva. A bőrönd nem hiányozhat erről a karkötőről és a napsugár sem. A koktél persze csak virgin lesz.


Thomas Sabo Iránytű ezüst charm türkizzel és cirkóniával Thomas Sabo Arany bőrönd charm Thomas Sabo Színes földgömb ezüst charm

Thomas Sabo Rakéta ezüst charm Thomas Sabo Arany koktélos pohár charm Thomas Sabo Szikrázó nap arany charm
 

Thomas Sabo charmok


Abalone gyöngyház, ragyogó színek, garfikus díszek

Utazás, nyár, napsütés ehhez már csak egy gyönyörű tengerpart kell valahol a trópusokon. Én nagyon szeretem az állatokat és ebben a Thomas Sabo kollekcióban most rengeteg állatot találunk, csodás színes kagylót, gyíkot, skorpiót, szitakötőt. Nagyon sok ékszeren (sőt még órán is) találkozhattok az Abalone gyöngyházzal. Megkérdeztem, hogy mit kell tudni erről az érdekes anyagról és most elmondom Nektek is. Az Abalone egy tengeri kagyló (másnéven Kaliforniai ehető kagyló) a kagylóhéj belsejében egy gyönyörű, zöldes, irizáló réteg található, ebből készül a gyöngyház. A gyíkocska grafikus díszei között is megtaláljjuk ezt a gyöngyházat, vagy akár az azték mintás medálon is.
 

Thomas Sabo Azték mintás ezüst charm Thomas Sabo Gyík ezüst charm Thomas Sabo Kauri ezüst charm színes kövekkel
 

Thomas Sabo charmok  
 

két charm


Egy távoli bolygó

A karkötőmhöz kerestem egy nyakláncot, ez a 18 Karátos arannyal bevont nyaklánc a nagyméretű karikával és ezzel a fantasztikus bolygó charmmal szerintem igazán jól illik a karkötőmhöz. A középen lévő tejkvarc sejtelmesen ragyog, mint egy távoli bolygó és cikónia kövek meg fényesen csillognak körülötte. Ezt a nyakláncot az hiszem egy igazán elegáns ruhához is felvehetném. 
 

Nézzétek meg videónkat és iratkozzatok fel Youtube csatornánkra!

Youtube videó

Nézzétek meg Ti is a legújabb Thomas Sabo Charm Club Kollekciót és válasszátok ki Nektek melyik tetszik a legjobban. Írjátok meg Facebook posztunkhoz vagy blog bejegyzésünkhöz. 

 

Thomas Sabo Arany nyaklánc karikával Thomas Sabo Arany bolygó charm
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő

Kapcsolódó termékek