Divat és ékszer blog

2019. máj. 9. Alkalomra ajánljuk

Az ékszerek szerepe az esküvődön

 

Életed nagy napja: az esküvőd. Hónapok óta készülsz rá, szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, szeretnél ragyogni, hiszen minden szempár rád szegeződik majd. Bár ez a nap a vőlegényedről és rólad szól, ne feledkezz meg arról, hogy két ember házassága egyike a legnagyobb családi eseményeknek. A szüleid, a biológiai és választott testvéreid, a barátaid, akik végig ott voltak melletted - nekik is jár a figyelem és a törődés.

Ékszerek esküvőre

Két ember, két család.

Az esküvő nem csak két ember életének összefonódása és annak hivatalos eseménye. Ahogy a pár kimondja az igent és házastársakká válnak, úgy két család is örökre egyesül. Új rokoni kapcsolatok születésének pillanata ez: szüleink apóssá és anyóssá válnak, testvéreinkből sógorok és sógornők lesznek. Talán divatjamúltnak tűnnek ezek a kifejezések, ósdinak hat valakit így hívni. De nem is a név az igazán fontos, sokkal többről van szó.

Talán te is érzed, hogy a 21. század végtelenül felgyorsult világában ismét egyre nagyobb szerepet kapnak a gyökerek, a család és a hagyományok. Erre a védőhálóra ma mindenkinek szüksége van. Enélkül még inkább elveszettnek érezheted magad egy olyan világban, amikor minden egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vehet. A család az, amelyik ott áll melletted, bármi is történik.

Alakítsd ki a saját hagyományaidat.

Ékszer ötletek esküvőre

A hagyományok tisztelete és szeretete mellett azonban fontos a saját hagyományaink kialakítása is. Az esküvő egyik legfontosabb pillanata a gyűrű felhúzása, amely a házas állapot jelképe. Az új családi kapcsolatokat is megpecsételheted egy-egy aprócska ajándékkal – akár egy különleges ékszerrel, amelyet már ők is viselhetnek a ceremónián.

thomas-sabo-level-ezust-karkoto thomas-sabo-drap-textil-karkoto-gravirozhato-roze-lappal

Miért ne köszönhetnéd meg koszorúslányaid fáradhatatlan szervezési munkáját és segítségét egy közös ajándékkal, amely örökre velük marad? A 2019-es esküvői ékszertrendek szerint a menyasszony és az őt körülvevő hajadon hölgyek, a koszorúslányok egymáshoz illő ékszert viselnek. Bár a menyasszonynak kell ragyognia, a barátnőkből és lánytestvérekből álló hölgykoszorúnak kiemelt szerepe van a nagy napon. Ha a menyasszony hangsúlyos fülbevalót vagy nyakláncot viselne, akkor a koszorúslányai ugyanannak az ékszercsaládnak egy visszafogottabb, de dizájnban egységes darabját viseljék. Ez az összhang nemcsak a fotókon mutat jól, hanem az összetartozásukat is jelképezi.

És ha már az egymáshoz illő ékszerekről esett szó. Miért ne lephetnéd meg egy egymáshoz illő különlegességgel azt a két nőt – az édesanyádat és az anyósodat –, akik a két család bástyái? Egy időtlen eleganciát sugárzó fülbevaló, egy különleges megjelenést biztosító nyaklánc, egy medálra gravírozott szó (család, szeretet, köszönöm) örök emléket jelent majd számukra.

coeur-de-lion-roze-merev-karperec-roze-swarovski-kristallyal  thomas-sabo-orokseg-ezust-fulbevalo

Magadról se feledkezz meg!

ékszer ötleteink esküvőre

Az esküvőn viselt ékszerek koronázzák meg a menyasszony megjelenését, így ne feledkezz meg a kiegészítőkről. Természetesen kaphatsz ékszert kölcsön, vagy viselheted a nagymama régi darabjait, de ha valami újat szeretnél, a 2019-es trendek elég választékot nyújtanak.

Az esküvői magazinok szerint a navette (mandula formájú, hegyes-ovális) formavilág 2019-ben óriási szerepet kap. Akkor válaszd, ha el tudod magadon képzelni egy életen át. Egyre divatosabb a vintage eleganciát hirdető foglalat is, amikor a brill vagy kő kiemelkedik a gyűrű vonalából.

pandora-ekszer-vintage-allure-ezust-gyuru-cirkoniaval pandora-ekszer-fenylo-jeg-roze-gyuru

Gondolkozhatsz a nagy napra statement fülbevalóban: a hangsúlyos darabok jól illenek azokhoz a ruhákhoz, amelyekhez nem tudsz nyakláncot felvenni. Bár a babona a kéket diktálja, egyre kelendőbbek a színes kövek: zöld, lila, napsárga, türkiz – csak tudj közülük választani!

coeur-de-lion/coeur-de-lion-ciklamen-fuggo-fulbevalo

Elsőre talán furcsának hangzik, de az idei év talán legnagyobb újdonsága a fémek keverése. 2019-ben jól megfér egymás mellett a fehér- és a rózsaarany, de a sárga- és a fehérarany is.

pandora-ekszer-family-fuggo-ezust-roze-charm coeur-de-lion/coeur-de-lion-roze-ezust-rombusz-karkoto

A legjobb viszont, ha az ékszert nem csak az esküvődön, hanem a házaséleted során is tudod viselni. Kár lenne az ékszeres doboznak vásárolni, ha egyszer ma már annyiféle egyszerű és nagyszerű darab létezik.

És ne feledd: te vagy a lényeg, de tekints úgy az esküvődre, mint az egyik legfontosabb családi eseményre. A nagy nap nemcsak az újdonsült házaspár ünnepe, hanem két család különleges napja is. Oszd meg velük a boldogságodat, az örömödet, a könnyebb, de a nehezebb pillanatokat is. Ha így teszel, ők is rendszeresen keresni fogják a te támogatásodat: így kovácsolódtok majd össze, és váltok igazi, nagy családdá.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Igényes üzlet, igényes ékszerek, charmok, amit egy nő szeretne. Rendkívül gyors szállítás, egy kis meglepi.

V. Andrásné - Pandora karkötő és charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)