Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. máj. 9. Alkalomra ajánljuk

Az ékszerek szerepe az esküvődön

 

Életed nagy napja: az esküvőd. Hónapok óta készülsz rá, szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, szeretnél ragyogni, hiszen minden szempár rád szegeződik majd. Bár ez a nap a vőlegényedről és rólad szól, ne feledkezz meg arról, hogy két ember házassága egyike a legnagyobb családi eseményeknek. A szüleid, a biológiai és választott testvéreid, a barátaid, akik végig ott voltak melletted - nekik is jár a figyelem és a törődés.

Ékszerek esküvőre

Két ember, két család.

Az esküvő nem csak két ember életének összefonódása és annak hivatalos eseménye. Ahogy a pár kimondja az igent és házastársakká válnak, úgy két család is örökre egyesül. Új rokoni kapcsolatok születésének pillanata ez: szüleink apóssá és anyóssá válnak, testvéreinkből sógorok és sógornők lesznek. Talán divatjamúltnak tűnnek ezek a kifejezések, ósdinak hat valakit így hívni. De nem is a név az igazán fontos, sokkal többről van szó.

Talán te is érzed, hogy a 21. század végtelenül felgyorsult világában ismét egyre nagyobb szerepet kapnak a gyökerek, a család és a hagyományok. Erre a védőhálóra ma mindenkinek szüksége van. Enélkül még inkább elveszettnek érezheted magad egy olyan világban, amikor minden egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vehet. A család az, amelyik ott áll melletted, bármi is történik.

Alakítsd ki a saját hagyományaidat.

Ékszer ötletek esküvőre

A hagyományok tisztelete és szeretete mellett azonban fontos a saját hagyományaink kialakítása is. Az esküvő egyik legfontosabb pillanata a gyűrű felhúzása, amely a házas állapot jelképe. Az új családi kapcsolatokat is megpecsételheted egy-egy aprócska ajándékkal – akár egy különleges ékszerrel, amelyet már ők is viselhetnek a ceremónián.

thomas-sabo-level-ezust-karkoto thomas-sabo-drap-textil-karkoto-gravirozhato-roze-lappal

Miért ne köszönhetnéd meg koszorúslányaid fáradhatatlan szervezési munkáját és segítségét egy közös ajándékkal, amely örökre velük marad? A 2019-es esküvői ékszertrendek szerint a menyasszony és az őt körülvevő hajadon hölgyek, a koszorúslányok egymáshoz illő ékszert viselnek. Bár a menyasszonynak kell ragyognia, a barátnőkből és lánytestvérekből álló hölgykoszorúnak kiemelt szerepe van a nagy napon. Ha a menyasszony hangsúlyos fülbevalót vagy nyakláncot viselne, akkor a koszorúslányai ugyanannak az ékszercsaládnak egy visszafogottabb, de dizájnban egységes darabját viseljék. Ez az összhang nemcsak a fotókon mutat jól, hanem az összetartozásukat is jelképezi.

És ha már az egymáshoz illő ékszerekről esett szó. Miért ne lephetnéd meg egy egymáshoz illő különlegességgel azt a két nőt – az édesanyádat és az anyósodat –, akik a két család bástyái? Egy időtlen eleganciát sugárzó fülbevaló, egy különleges megjelenést biztosító nyaklánc, egy medálra gravírozott szó (család, szeretet, köszönöm) örök emléket jelent majd számukra.

coeur-de-lion-roze-merev-karperec-roze-swarovski-kristallyal  thomas-sabo-orokseg-ezust-fulbevalo

Magadról se feledkezz meg!

ékszer ötleteink esküvőre

Az esküvőn viselt ékszerek koronázzák meg a menyasszony megjelenését, így ne feledkezz meg a kiegészítőkről. Természetesen kaphatsz ékszert kölcsön, vagy viselheted a nagymama régi darabjait, de ha valami újat szeretnél, a 2019-es trendek elég választékot nyújtanak.

Az esküvői magazinok szerint a navette (mandula formájú, hegyes-ovális) formavilág 2019-ben óriási szerepet kap. Akkor válaszd, ha el tudod magadon képzelni egy életen át. Egyre divatosabb a vintage eleganciát hirdető foglalat is, amikor a brill vagy kő kiemelkedik a gyűrű vonalából.

pandora-ekszer-vintage-allure-ezust-gyuru-cirkoniaval pandora-ekszer-fenylo-jeg-roze-gyuru

Gondolkozhatsz a nagy napra statement fülbevalóban: a hangsúlyos darabok jól illenek azokhoz a ruhákhoz, amelyekhez nem tudsz nyakláncot felvenni. Bár a babona a kéket diktálja, egyre kelendőbbek a színes kövek: zöld, lila, napsárga, türkiz – csak tudj közülük választani!

coeur-de-lion/coeur-de-lion-ciklamen-fuggo-fulbevalo

Elsőre talán furcsának hangzik, de az idei év talán legnagyobb újdonsága a fémek keverése. 2019-ben jól megfér egymás mellett a fehér- és a rózsaarany, de a sárga- és a fehérarany is.

pandora-ekszer-family-fuggo-ezust-roze-charm coeur-de-lion/coeur-de-lion-roze-ezust-rombusz-karkoto

A legjobb viszont, ha az ékszert nem csak az esküvődön, hanem a házaséleted során is tudod viselni. Kár lenne az ékszeres doboznak vásárolni, ha egyszer ma már annyiféle egyszerű és nagyszerű darab létezik.

És ne feledd: te vagy a lényeg, de tekints úgy az esküvődre, mint az egyik legfontosabb családi eseményre. A nagy nap nemcsak az újdonsült házaspár ünnepe, hanem két család különleges napja is. Oszd meg velük a boldogságodat, az örömödet, a könnyebb, de a nehezebb pillanatokat is. Ha így teszel, ők is rendszeresen keresni fogják a te támogatásodat: így kovácsolódtok majd össze, és váltok igazi, nagy családdá.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)