Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. jún. 7. Alkalomra ajánljuk

Közeledik az apák napja: szerezz örömet!

meglepetés ajándék apák napra

 

Köszönöm, hogy vagy!

Az apák a családok bástyái, ők az erő, a türelem, a szigorúság, a keménység, a megingathatatlanság megtestesítői. Az apasággal összeköthető szavaink nem kifejezetten puhák és nem is a család melegét vázolják fel. A világ azonban változik, így az apaság is átalakulóban van.

A nők mellett a férfiaknak is új kihívásokat hozott a 21. század. Ma a család már nemcsak egy egyszerű gazdasági szövetség, hanem olyan egység, amelyet mindenkinek működtetnie kell. A családi életben a csapatmunkának hatalmas szerep jut, a feladatok felosztásának pedig egyre kevesebb köze van a nemekhez, sokkal inkább az erősségeink és gyengeségeink határozzák meg őket. A modern család élete ott kezdődik, amikor úgy döntöttetek, hogy együtt éltek, de komoly átalakulást és átszervezést hoz az is, mikor gyermeket is vállaltok.

 

Mivel lepd meg életed párját, a leendő apát?

apák napja ajándék ötletek

Az apák napját akkor is ünnepelheted, ha a család legújabb tagja még csak úton van. Ez egy különleges szakasz az életetekben, miért ne szentelhetnél neki kiemelt figyelmet? Szervezd úgy, hogy együtt tudjatok lenni, lepd meg valami finomsággal a kedvest, legyen igazi élmény a nap. Az már csak a hab a tortán, ha meglepetéssel is készülsz: a stílusához passzoló különleges ékszerrel vagy karórával.

thomas-sabo-a-vilag-korul-ezust-charmthomas sabo rebel spirit karórathomas-sabo-horog-ezust-charm

 

Milyen a modern apa?

A gyermek érkezése után megannyi kihívással találjátok szembe magatokat. A modern apák ma már szemrebbenés nélkül vállalják, hogy ők intézik a számlák befizetését, az esti fürdetést, a meseolvasást. Azt is, hogy ők fuvarozzák a gyerekeket balettórára vagy ők főznek mindennap, ha nekik épp pont ezek a feladatok esnek kézre.. Ma már nem ciki, ha egy apa kimutatja az érzelmeit, a gyengeségeit, a sebezhetőségét, mert ettől válik emberivé és maximálisan szerethetővé. A szeretet pedig óriási hajtóerő és szükség is van rá ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyetek.

Férfi órák ékszerek apák napra

A klasszikus apaszerep és a modern apaság közötti finomhangolás a következő évek, évtizedek igazi kihívása. Segítsd a melletted álló férfit abban, hogy kiteljesedhessen apaként, kialakíthassa és megélhesse ezt a szerepet. Az apák sokfélék, és pont ilyen sokféleképpen is szeretnek. Ünnepeljük hát őket a sokféleségükkel együtt június harmadik vasárnapján. A fenti gondolatokhoz jól passzolnak ezek a színes kiegészítők, amelyek különleges egyéniségek számára készültek.

bering sárga férfi karórathomas-sabo-textil-karkoto-kereszttel-gyongyhazzalthomas sabo férfi óra rebel spirit

 

De honnan ered az apák napja?
 

Június harmadik vasárnapjának szívszorító, különleges története van, amely az Amerikai Egyesült Államokban született. Mielőtt felkapnád a vizet, hogy “Na, tessék, egy újabb amerikai ünnep!”, olvass tovább, és ismerkedj meg Sonora Smart Dodd-dal.

A lány igazi hősként tekintett az édesapjára, aki egyrészt háborús veteránként ki is érdemelte ezt a címet, de a hétköznapokban is elszántan tette a dolgát. Pedig nem volt könnyű élete, második felesége halála után egyedül maradt kilenc gyermekével, akik közül a legkisebb újszülött, a legnagyobb pedig kilenc éves volt. Egyedülálló szülőként nevelte őket, a család iránti elhivatottsága pedig mélyen meghatotta Sonora nevű lányát. Amikor meghallotta, hogy egy amerikai hölgynek köszönhetően az anyák napját megünneplik, eszébe jutott, hogy az apáknak is járna egy hasonló ünnep.

Kezdeményezésére 1910. június 19-én megtartották az első apák napját, amelyet ma már a világ számtalan országában megünnepelnek.

 

Mit ajándékozz az édesapádnak?

Ékszer ötletek férfiaknak

A párod mellett ne feledkezz meg az édesapádról sem, aki még az előző generáció tagja. Valószínűleg jobban értékeli a hagyományosnak mondott ajándékokat, a klasszikus vonalvezetést. Ismertesd meg vele a modern időket is: hívd el egy rendhagyó apa-lánya randevúra. Lehet, hogy a szíve mélyén vágyik a hasonló közös élményre, csak talán soha nem jutott eszébe, hogy megszervezze. Akár rendszert is teremthettek belőle!

thomas-sabo-amulett-ezust-charmthomas-sabo-bor-karkoto-ezust-lappalthomas-sabo-kereszt-ekszer-szett

 

Apák napja – amikor csak szeretnéd
 

Az ünnepeknek komoly jelentőségük van, nem szabadna elfelejteni vagy hanyagolni őket, hiszen okkal emeljük ki ezeket az alkalmakat. Ugyanakkor vannak olyan események, amelyeket jó lenne többször is megrendezni az évben - csak úgy. Egy éttermi vacsora, egy könnyen megszervezhető kirándulás, egy mozi vagy színházi program igazi családi kapcsolatokat építő és erősítő meglepetés lehet. Legyen belőlük minél több!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Eddig mindössze ket alkalommal rendeltem csak,de maximalisan segítőkész a Csapat! E-mailre is gyorsan valaszoltak. És meseszép dolgokat kaptam!Köszönöm Alig várom a következő szépségemet tőlük!

G. Éva - Pandora charmokat vásárolt

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)