Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Divat és ékszer blog

2019. júl. 22. Érdekességek a nagyvilágból , Alkalomra ajánljuk

Ünnepeld a barátság napját a Thomas Sabo és Pandora új kollekciójával

barátság napja

A barátság minden ember számára fontos emberi kapcsolat. Mégis hogyan lehet, hogy a barátság napjának dátumát nem tudjuk fejből? Miért nem készülünk az igaz barátok ünneplésére úgy, mint ahogyan a karácsonyra vagy egy születésnapra? Idén alakíts ki új szokásokat és ünnepeld velünk július 30-án a barátság napját!

Az igaz barátság

barátság karkötők Thomas Sabopandora barátság karkötő

Az igaz barátság receptjét sokan próbálták megfejteni - több, kevesebb sikerrel. Hogy mitől alakul ki két ember között, az legalább annyira titokzatos, mint amikor egy elsöprő szerelem szökken szárba. A hosszan tartó barátsághoz biztosan kell a téren és időn is átívelő kötődés, amelyben nincs neheztelés, ha az egyik vagy másik fél kicsit eltávolodik.

Mindig benne van a másik segítésének ígérete, ugyanakkor nincs elvárás arra vonatkozóan, hogy azonnal viszonozzák a szívességet. A barátság akkor működik, ha a barátok ha nem nyomják el egymást és nem versengenek, és szívesen töltenek időt egymással, amely feltölti őket.

A barátság napját 2011-ben tették hivatalossá, de maga az ünnep az 1930-as években született az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a Hallmark, a képeslapok királya kreálta az ünnepet. Később az ázsiai országokban vált népszerűvé a barátság napja, amelyet 1958-tól ünneplünk július 30-án.

A Thomas Sabo és a Pandora is ünnepel

barátság karkötő Pandora charmokkal

A kedvencem a Thomas Sabo Little Secret kollekciója, amely a barátságkarkötők 2.0-ás verziója. A színes, zsinóros karkötő a gyermekkori barátságok metaforája, a rajta található, finoman kidolgozott ezüst vagy aranyozott medál pedig a már kifinomultabb felnőtt ízléshez idomul. A medálokkal elmesélheted egy titkodat vagy egy különleges kívánságodat, amelyet csak egy igaz baráttal osztanál meg. Ha nem is találkoztok sűrűn, ezek az apró ékszerek emlékeztetnek majd arra, hogy kapcsolatban maradjatok, tudjatok egymásról.

thomas sabo textil karkötő szitakötővelThomas Sabo textil karkötő gyöngyházzalThomas Sabo textil karkötő színes kövekkel

A barátság napján, 2019. július 30-án minden Thomas Sabo terméket 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a webáruházban! 

A barátság napjára a Pandora is készült: a Reflexions karkötőkhöz most a barátságot ünneplő charmok is megérkeztek. Az igaz barátodnak bármikor beszámolhatsz a veled történtekről és őszintén megoszthatod vele a saját érzéseidet az ő élettörténései kapcsán. Fontos, hogy nem a másikat kell minősíteni - így marad beleszólás-mentes, őszinte és szoros a kapcsolat. Ez a kulcs ahhoz, hogy évek, évtizedek viharaink keresztül is megmaradjatok egymásnak.

Az Örök csillogás ezüst klip charm a végtelen szeretet kifejeződése, míg a Fényűző pillangó ezüst klip charmot a titkok tudóinak ajánlom. Tökéletes szimbólumai egy komoly barátságnak.

Pandora Örök csillogás charmPandora Fényűző pillangó klip charm

A Pandora Reflexions kollekcióján kívül több charm is a barátságot ünnepli. Nézd, milyen különleges a BFF-Best Friend Forever függő charm, amely az örök barátságnak állít emléket. De pont ennyire tetszetős az a függő charm is, amelyet „A barátok a választott családod” felirat díszít. Ha nem is emlékszel, mikor lettetek ismerősökből barátok, akkor július 30-a legyen a tiétek. Szervezzetek közös programot, kirándulást, ebédet, vacsorát és lepjétek meg egymást egy-egy csillogó emlékkel!

Pandora barátság függő charmPandora BFF függő charm

Barátság és barátság között rengeteg különbség van. Az elsőre mindenki emlékszik, legyen az óvodai vagy iskolai barátság. A szerencsésebbek átvészelik a kamaszkori vadulásokat, az iskolaváltást, a fesztiválokkal, szerelmekkel tarkított késő tinédzserkort és ifjú felnőttkort. Léteznek barátságok, amelyek egy-egy életszakaszt ívelnek csak át. Vannak, amelyeket nem is értünk, mégis virágoznak, amíg nem vesz újabb kanyart az életünk. A legnemesebbek mégis a hosszú barátságok, amelyekre érdemes törékeny, színes üveggolyóként tekinteni és vigyázni rájuk.

Barátság napja: 3 tipp, hogy miként őrizd meg a barátságokat a mindennapi rohanásban

Pandora karkötő barátság charmokkal

1. Írj rá a barátodra, hívd fel, ahányszor csak eszedbe jut valamiről! Ha nem is találkoztok sűrűn, ezek a rövid üzenetváltások vagy beszélgetések segítenek abban, hogy mindig tudjatok egymásról.

2. Lepjétek meg egymást egyszer-egyszer egy apró ékszerrel, ami a mindennapok rohanásában is a közösen átélt dolgokra emlékeztet titeket. Távolság ide, idő oda, ti mindig együtt lesztek.

3. Nézzétek ugyanazokat a sorozatokat, olvassátok ugyanazokat a könyveket! Ha a hétköznapokon nem is tudtok együtt moziba járni, ez segít majd abban, hogy meg tudjátok osztani a mélyebb gondolataitokat is egy-egy témáról.

Eddig nem ünnepelted a barátság napját? Idén legyen másképp! Lepd meg a legjobb barátodat - jelöld meg kommentben, kire gondolsz! És ne feledkezz meg a Thomas Sabo teljes kínálatára vonatkozó 15%-os akcióról sem 2019 július 30-án!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Sziasztok Divatékszeres lányok! Az előbb kaptam meg a csere karkötőt! Tökéletes! A zárja erősen kapcsolódik, tökéletes! Nagyon szépen köszönöm Nektek! Szép napot Nektek, nekem már azzá tettétek!

Tünde - Pandora karkötő

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)