Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. júl. 29. Órák világa , Alkalomra ajánljuk , Divathírek

Karakteres férfi karórák - Férfiévek mérlegen

MVMT Blacktop férfi karóra

A férfiéletnek is megvannak a maga jól meghatározó korszakai - még ha nehéz is konkrét évekhez rendelni őket. Ezek az életszakaszok akkor válnak teljessé, ha egymástól jól elkülöníthetők - sokat segít, ha ünnepélyes ceremóniával tesszük emlékezetessé a váltást. Egy ajándékba kapott karakteres férfi óra mérföldkő is lehet, szépen szimbolizálhatja egy életszakasz lezárását és valami új kezdetét.

Búcsú a kamaszévektől

Pubertás és a beteljesületlen szerelmek ideje a kamaszkor. Ez a legmegterhelőbb, legkegyetlenebb időszak az életükben, ugyanakkor a legizgalmasabb is: itt jön az első nagy szerelem, az érettségi vagy a felvételi. A középiskola befejezését és az egyetemi tanulmányok megkezdését is érdemes emlékezetessé tenni, egy férfias MVMT karóra jó szimbóluma a hátrahagyott kamaszéveknek és a fiatal fiúk előtt álló kalandoknak.

MVMT Chrono 40 gunmetal férfi karóraMVMT Classic black férfi karóra

A fiatal felnőtt évek sikerei

MVMT férfi karóra Blactop Silvermist

A nagy szerelmek, a világjárás, sátrazás, fesztiválozás, olcsó szállások, olcsó ételek és italok időszaka ez. A kalandozások mellett azonban egyre több a kötelesség: be kell illeszkedni a társadalomba, hivatást kell találni, az álmokat pedig valósággá alakítani. Egy komolyabb előrelépés, kemény munkával megszerzett pozíció, egy sikeres üzletkötés megünneplésének koronája lehet az ajándékba kapott erőt sugárzó, mutatós Thomas Sabo vagy Bering karóra. Viselője bármikor ránéz, tudni fogja, hogy a befektetett idő és energia előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

Thomas Sabo nemesacél karóraBering Max Rene kék férfi karóra

Eltűnik a fiú, megjelenik a férfi

A 21. század luxusa, hogy sokaknál csak a harmincas éveikben áll össze, kik ők, mit akarnak, és miről szól az életük valójában. Sok férfi ekkor nősül meg, ekkor válik először apává - családként tegyük ezeket a napokat különlegessé, emlékezetessé. A leendő férj elegáns Bering vagy MVMT karórája nemcsak dísze lehet az öltözékének, hanem az együtt töltött másodperceket, perceket és órákat is szimbolizálja. Ha nincs még ötlet a legénybúcsús ajándékra, akkor egy karóra tökéletes meglepetés lehet!

Bering fehér számlapos férfi óraMVMT Chrono 40 rosegold férfi karóra

Dönteni, dönteni, dönteni - az újrakezdések ideje

MVMT férfi karóra

Nem ritka, hogy valaki ilyenkor kezdi újra az életét - bölcsebben, érettebben. Képes újraírni a karrierjét, átértékelni a magánéletét. Sokaknál ez a második legromantikusabb életszakasz, egy új, nagyszerű szerelem megélésére ad esélyt. Mások számára az életközepi válság gyötrő időszaka, amelyet az élet természetes velejárói nehezítenek, mint a szülők elvesztése, a gyerekek kirepülése, vagy a válás.

Egy szokatlanul merész stílusú, karakteres Bering vagy MVMT dizájneróra tudtául adja a világnak, hogy viselője tisztában van az értékeivel, magabiztosan vállalja önmagát a hibáival és legjobb tulajdonságaival együtt.

Bering Classic kék ezüst férfi karóraMVMT 40 Series Black Rose férfi karóra

Érett férfiévek és a nagyapává válás

Az elme tiszta és bölcs, a test egyre kevésbé engedelmeskedik úgy, mint korábban, mégis az egyik legteljesebb és legnyugodtabb szakasz ez a férfiak életében. Az apák lassan átadják a helyüket a fiaiknak, de még jelen vannak, még szükség van tapasztalatukra, bölcsességükre, előrelátásukra. Közben megjelennek az első unokák, akikkel újra lehet élni a gyerekkort, és akiktől rengeteget lehet tanulni is.

Egy klasszikus stílusú óra minden megjelenéshez illik és ajándékként nap mint nap a szeretteire emlékeztetheti a viselőjét. Ha kerek születésnapra, apák napjára, nagyobb alkalomra keresel ajándékot, akkor érdemes a hagyományos, örök darabok közül válogatni.

MVMT Classic rosegold férfi karóraBering Classic barna rozé férfi karóra

Mindegy, hogy a veled élő férfiak mely életszakaszban vannak, ne felejtsd el: a legfontosabb, hogy figyelj rájuk, ott legyél mellettük, érezzék, hogy támaszkodhatnak rád.

Csatlakozz a zárt Facebook-csoportunkhoz, és mutasd meg ott, hogy melyik karórát tudod elképzelni életed férfiain és miért!

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Über cuki, őszi charm és a szokásos, villámgyors sebességgel megkaptam. Külön köszönet a klassz ajándék tollért. :)

S.N.Zita - Pandora

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)