Divat és ékszer blog

2019. aug. 29. Érdekességek a nagyvilágból , Ékszerhírek , Hírek

Back to school akció - avagy a küszöbön az őszi iskolakezdés

Back to school akció

Az iskolakezdés alkalmából ajándékba adunk egy 15% kedvezményre jogosító kupont, melyet többször is felhasználhatsz minden termékre, kivéve a Pandora legújabb kollekcióját!
A kuponkód: SULI19
A kupon érvényes: 2019.08.30. 00:00-tól 2019.09.01. 23:59-ig
A kedvezmény jóváírásához a vásárlás folyamán a kuponkódot be kell írni! A kedvezmény más promócióval és akciós termékekkel nem összevonható! A kupon a Pandora legújabb kollekciójára nem használható. A kuponkód megadásakor hűségpontot nem lehet felhasználni, de a vásárlással további hűségpontok gyűjthetők!

Ha kirándultál már szeptemberben a Balaton mellett, akkor érezned kellett azt az édesbús nosztalgiát, azt a finom szomorúságot, amely az utószezonra jellemző. Még mindig lehet lángost és hekket enni, de a bódék fele már zárva, még mindig lehet fürdeni a tóban, de a gyerekzsivaj nem nyomja el a természet hangjait. Még mindig melegen süt a nap, de reggel és este már kell a pulcsi, a kabát.

Kicsit olyan, mint amikor vége van egy nagyon jó regénynek, amibe teljesen beleélted magad, és az utolsó oldal után egyszer csak nem találod a helyed. Legszívesebben visszabújnál a könyv lapjai közé, de tudod, hogy már mindent láttál.

3 feledhetetlen élmény, ami jó az iskolakezdésben

Desigual hátizsák az iskolakezdéshezThomas Sabo betű charmok

Emlékszel, amikor augusztus utolsó napjai még nem a füzet- és könyvcsomagolásról, a tanszervásárlási listákról, a nyár alatt kinőtt ruhák lecseréléséről szólt? Idézz fel velünk 3 olyan feledhetetlen élményt, amely a saját iskolás korodban is jelen volt, de felnőttként is imádni fogod.

És hogy még szélesebb legyen a mosolyod, és még nagyobb kedvvel vágj bele a szeptemberbe, itt a Pandora Back to school akciója még az első fűszeres kávék előtt: töltődj fel Pandora csillogó ékszereivel a szeptemberi iskolakezdéshez. Keresd a kedvenceidet augusztus 29. és szeptember 2. között!

Pandora Back to school akció kislány charmmal

1. Egy új hátitáska – nem csak gyerekként menő

A tolltartó berendezése az egyik legjobb dolog, ami nyár végén történhet: kihegyezni, szépen berendezni, beszerezni, ami elkopott vagy hiányzik. Ennél nagyobb jelentősége csak az új iskolatáskának volt.

Desigual School Bag Patch hátitáskaDesigual Want More hátizsákDesigual Monkey hátizsák

Manapság már a legdivatosabb táskák között egyformán találhatunk a csinos és praktikus hátizsákokat, amelyekbe könnyedén magunkkal tudunk vinni egy kisebb laptopot vagy akár az edzőcuccokat. A sportos stílus ma már lazán keveredik az elegánssal, így egyre megszokottabb, ha egy csinosabb egyberuhához vagy elegánsabb ceruzaszoknyához kisméretű hátizsákot viselünk. A praktikum nem zárja ki, hogy az adott darab divatos is legyen. Válogass a webshopban a hátizsákok között!

2. Betűk, betűk, betűk – sokatmondó szimbólumok

Az iskola és az ábécé kéz a kézben járnak, hiszen az ákombákom vonalakból csinos fecskefarkú és gólyanyakú betűk születnek, amelyek később, a kamaszkorban már komoly jelentéssel is bírhatnak. Mindannyiunk kamaszkori kis álma, hogy a saját keresztnevének kezdőbetűjét viselje. Később a betűk más jelentéssel bírnak, a legjobb barátnők (BFF) szövetségét jelölik, vagy az első szerelmünk nevét rejtik.

Thomas Sabo lóherés szerencse charmPandora fejhallgató charmPandora legjobb barátok BFF charm

Később a kamaszkorban a titkos levelezések és cetlik helyére a zene lépett. A tökéletes eszköz, amivel keresgetheted a saját, még kialakulófélben lévő stílusodat. Még ha ez ebben a korban akár minden szeptemberben egy új stílust is jelent. A charmokat nem lehet kinőni! Így a kiskamaszok, a nagykamaszok is örülnek a csillogó kiegészítőknek, amely feldobja az iskolakezdést.

3. Nagy nevetések és újratalálkozások

Iskolakezdés - Back to school

Valld be őszintén: nyár végén néha már unatkoztál, alig vártad, hogy újra lássátok egymást a legjobb barátnőiddel. El sem tudtad képzelni, mekkorát változhat valaki mindössze két hónap alatt. Mennyit nőtt és mennyivel lett mélyebb a hangja annak, akire rá se mertél nézni, pedig mindenki tudta, hogy teljesen bele vagy zúgva. Még ő is.

Thomas Sabo unikornis charmPandora kislány charmThomas Sabo maci charm

A szeptember a találkozások, az egymásra találás, az örök barátságok, a nagy nevetések időszaka… Ma pedig már ugyanezt az izgalmat láthatod a kisiskolás gyermeked arcán - ez az idő játéka.

Az iskolakezdés szó lehetséges, hogy hallatán pillanatnyi keserűség lesz úrrá rajtunk, hiszen véget ér a nyár, a függetlenség, a feltöltődés és a pihenés időszaka. A szeptember azonban az év leghatékonyabb periódusának kezdetét is jelenti. A búslakodás helyett érdemes a jó élményekre, az előttünk álló izgalmas szakaszra gondolni.

Csatlakozz a zárt Facebook-csoportunkhoz, és meséld el ott, számodra mi jelképezi leginkább a szeptemberi iskolakezdés hangulatát! Oszd meg a kedvenc pillanatodat a cikk alatt kommentben, és ne feledkezz meg a Pandora Back to school akcióról sem!

Számítunk a véleményedre, osszd meg velünk és a Facebookon! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Renáta! Szeretném megköszönni segítségüket és a karkötőt, melyet garanciás csereként kaptam! Ismét- sokadszorra- meg kell állapítsam, hogy nem találkoztam még ilyen ügyfélszolgálattal és reklamációkezeléssel. Számomra nem kérdés, hogy csakis Önöktől vásárolok továbbra is. Sok elégedett vásárlót, munkájukhoz örömet kívánok! Tisztelettel: B. S. Helga

B.S.Helga - Pandora karkötőt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)