Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. nov. 7. Ékszerhírek

Pandora Karácsonyi Kollekció 2019.

 

Pandora karácsonyi kollekció

A karácsony a leghidegebb évszakban köszönt be, hogy melegítse az embereket; hogy ajándékaival kárpótoljon mindenkit a kopár fákért, a hófödte mezőkért. A karácsony a szeretet ünnepe, szeretetünket úgy próbáljuk meg kifejezni, hogy ajándékot adunk, hogy örömet szerezzünk egymásnak. Szeretném bemutatni nektek a Pandora Karácsonyi Kollekcióját, és biztos vagyok benn, hogy megtaláljátok a tökéletes ajándékot bármelyik családtagotoknak vagy barátnőtöknek. 

Jégvarázs

Pandora jégvarázs disney kollekció

A Pandora Disney kollekció ékszerei életre keltik gyermekkorod meséit. Csempéssz egy csipet varázslatot kollekciódba a Disney ékszerekkel. A Jégvarázs hőseitől bátorságot és kitartást tanulhatsz Elsa, Anna és Olaf karakterei készen állnak az újabb arra, hogy karkötődet ékesítsék.

pandora-ekszer-disney-jegvarazs-anna-fuggo-charm pandora-ekszer-disney-jegvarazs-olaf-ezust-charm pandora-ekszer-disney-jegvarazs-elza-es-nokk-fuggo-charm

Elza és Nokk tündérmese ihletésű charmon az „inner strength” (lelkierő) gravírozás olvasható.  Az optimista, elszánt és mindig reményteli Anna rendkívüli lelkierejét mézszínű, narancsszínű, piros és lila cirkóniával ábrázoltuk a Disney Anna charmban. A fekete tűzzománc gravírozás, a „Fearless by nature” (Természeténél fogva rettenthetetlen) inspirációt nyújt mindenkinek, hogy meg merje valósítani az álmait. Légy mindig erős! Az imádni váló, barátságos és mókás Olaf mindenki kedvenc hóembere ezüst charmot áttetsző cirkónia kövekkel díszítettük.

Hold és a csillagok

Pandora karácsonyi kollekció csillagos ékszerek

Ugye milyen csodálatos látvány a tiszta csillagos égbolt. Ez a látvány ihlette meg a Pandora tervezőit amikor megálmodták ezeket a ragyogó ékszereket. Ezek a kézzel megmunkált sterling ezüst ékszerek, éjkék árnyalatokkal tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek.

pandora-ekszer-hold-es-ejszakai-egbolt-ezust-charm pandora-ekszer-csillagok-es-kivansagok-fuggo-ezust-charm pandora-ekszer-kiemelt-csillagok-pave-ezust-charm

A Pandora karácsonyi kollekciójának ezek az ékszerei a sarki fényt, a rejtélyes éjszakai égboltot és a ragyogó csillagokat szimbolizálják. Tudtad, hogy ha hullócsillagot látsz és kívánsz valamit az teljesül? A Csillagok és kívánságok függő charm gravírozása „Dream it Wish it Do it” (Álmodj, kívánj, cselekedj) emlékeztet arra, hogy álmaid megvalósítása rajtad múlik. 

Mesevilág

Pandora ékszerek karácsonyra

A gyerekek még hisznek a csodában, de felnőttként már racionálisak vagyunk. Ha felnővünk úgy gondoljuk, csodák már nincsenek, de mégis arra az érzésre vágyunk, amit anno a tradíció teremtett meg, amikor gyerekek voltunk. A karácsony a mesékről szól a mézeskalács házikóról, az angyalokról a télapóról.

pandora-ekszer-mikulassapkas-hoember-ezust-charm pandora-ekszer-mezeskalacs-haziko-ezust-charm pandora-ekszer-bruno-az-unikornis-hintalo-ezust-charm

Az idei karácsonyi kollekcióban megtalálhatjátok a jellegzetes karácsonyi figurákat a hóembert a mézeskalács házikót, a hintalovat.

pandora-ekszer-sziv-es-angyalszarny-fuggo-charm pandora-ekszer-angyal-es-hullocsillag-shine-charm pandora-ekszer-angyali-szeretet-fuggo-ezust-charm

Vidd magaddal mindenhová a szeretetet és viseld védelmező jelképként a Pandora karácsonyi angyalainak egyikét! Viseld mindig valamelyik angyalkát, aki mindig emlékeztet majd arra, hogy milyen fontos a szeretet, a gondoskodás és a védelem. Viseld a remények és álmok szimbólumaként, vagy ajándékozd valakinek, aki sokat jelent neked. Ismeritek Ti is ezt a helyes kis karácsonyi versikét az angyalokról? Tanítsátok meg a gyerekeknek és várjuk közösen a karácsonyt.

Szálljatok le, szálljatok le
karácsonyi angyalok!
Zörgessetek máma este
minden piciny ablakot!
Palotába és kunyhóba
nagy örömet vigyetek,
Boldogságos ünnepet!
 


 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Über cuki, őszi charm és a szokásos, villámgyors sebességgel megkaptam. Külön köszönet a klassz ajándék tollért. :)

S.N.Zita - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)