Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2019. nov. 28. Nyereményjáték , Hasznos tudnivalók

Pandora barátok mesejáték

Szeretsz játszani? Szeretsz nyerni? Szereted az ékszereket és a jó történeteket?
Akkor a Pandora barátok mesejátékot Neked találtuk ki!


A Divatékszerbolt az adventi időszakban egy folytatásos mesejátékra invitálja a parteneteit, vásárlóit, látogatóit, amelyben 8 lépésben játékos keretek között a résztvevők tolla és kreativitása segítségével kerekedik ki a mese cselekménye, áll össze a történet. Tehát a mesét a játékosok fogják 8 lépésben létrehozni, azzal, hogy a játékban fordulónként egy-egy újabb meserészletet találnak ki, írják meg és küldik be a játékba.

 

A mese elkészítéséhez azonban két fontos dolog már az induláskor adott lesz
és ezt figyelembe kell venni a történet írásakor!

1. A mese lehetséges szereplői adottak

A mese szereplői a Pandora barátok figurái, akik charmok formájában ismertek, a Pandora charm kínálatában megtalálhatóak. A meséhez a pandora barátok karakterei közül 10 karaktert választottunk ki, csak ők szrepelhetnek ebben a mesében.

Pandora barátok mesejáték - szereplők

1 - Rino a rinocérosz, 2 - Nino a sündisznó, 3 - Dino a dinoszaurusz, 4 - Bruno az egyszarvú, 5 - Pippo a repülő malac,  6 - Boo a szellem

Pandora barátok mesejáték - szereplők

7 - Bella robot, 8 - Rob robot, 9 - Angyal, 10 - Mikulássapkás hóember


2. A mese első része, ha tetszik első fejezete szintén adott

A mese kiinduló szituációját, az első részt a játék indításakor teszi közzé a játék kiírója, az ezt követő részek az első részre épülnek, az első részben felvázolt szituációt folytatják és kell folytatniuk.

Hogy mi lesz az első rész, amit folytatni kell majd?
December 1-én a Divatékszerbolt facebook oldalán kiderül majd.
De annyit elárulhatunk, hogy Ninoval a sündisznóval indul és feltűnik még Rino és Pippo is a történetben.


A játék indulása, a mese részlet beküldése, a játék szakaszai
A játék december 01-én 8:00 -kor indul a divatékszerbolt facebook oldalán, amikor megjelenik a játékfelhívás és a mese indító története, az első fejezet. Erre a játékosoknak másnap 14:00 -ig van lehetőségük a történet folytatásával reagálni, másnap délig lehet feltölteni a kitalált és 600-800 karakterben megírt folytatást kommentben az indító post alá. A megírt és beküldött történeteket azután a Divatékszerbolt 3 tagú zsűrije értékeli és kiválasztja az adott szakasz nyertesét, amivel a történet folytatódik. Másnap december 03-án, már a kibővített, immár két fejezettel bíró történet kerül ki a divatékszerbolt facebook oldalára, amire negyednap délig lehet majd a folytatással jelentkezni. Ezen játékciklusok ismétlődnek majd december 14-ig az alábbi ütemezésben:

December 1. 08:00  - Játék indítás, az első fejezet megjelenése
December 2. 14:00  - A második rész/folytatás beküldési határideje
December 3. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 4. 14:00  - A harmadik rész/folytatás beküldési határideje
December 5. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 6. 14:00  - A negyedik rész/folytatás beküldési határideje
December 7. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 8. 14:00  - Az ötödik rész/folytatás beküldési határideje
December 9. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 10. 14:00  - A hatodik rész/folytatás beküldési határideje
December 11. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 12. 14:00  - A hetedik rész/folytatás beküldési határideje
December 13. 08:00  - Eredményhirdetés, a mese aktuális állapotának postolása
December 14. 14:00  - A nyolcadik rész/folytatás beküldési határideje
December 15. 08:00  - Eredményhirdetés

 

limitált Pandora karácsonyi karkötő

Milyen díjazásban részesülnek a játékosok?
A játékosok természetesen díjazásban részesülnek. Minden meserészlet, minden fejezet nyertese - azon túl, hogy az ő írásával bővül a történet - egy 19.500 Ft értékű limitált Pandora karácsonyi karkötőt  kap jutalmul, amit a zsűri döntését követően azonnal postázunk számukra.

A teljes játék során a beküldött írásaira legtöbb like-ot kapott játék szintén egy 19.500 Ft értékű limitált Pandora karácsonyi karkötőt  nyer, amit szintén postán küldünk meg számukra. Továbbá a játék végén kisorsolunk 5 db 19.500 Ft értékű limitált Pandora karácsonyi karkötőt a játékban résztvevő és a játékban még karkötőt nem nyert Játékosok között.

Milyen szabályokat kell figyelembe venni a történet megírásakor?
Alapvetően nem sok szabály van. A megírt és beküldött történetnek szervesen kapcsolódnia kell az előzményekhez és a történet szereplők csak a Pandora barátok figurái közül kerülhetnek ki.

Kell-e minden fordulóban játszani a részvételhez?
Nem kell minden fordulóban játszani.. Bárki bármikor bekapcsolódhat a játékba, természetesen aki többször játszik nagyobb eséllyel indul a nyereményekért

Mit kell beküldeni és hová?
A mese folytatását, a következő rész tartalmát, minimum 600, maximum 800 karakterben (a karaktereket a szóközökkel együtt számoljuk!) kipostolva a Divatékszerbolt facebook oldalán az aktuális játékfelhívás alá. (az interneten számos szolgáltatás elérhető, ahol a szöveg bemásolását követően könnyedén ellenőrizhető a karakterszám)

Mi alapján ítél a zsűri?
A zsűri ellenőrzi, hogy a beküldött szövegek megfelelnek-e a kiírásban leírtaknak, majd a zsűritagok szubjektív döntése és értékítélete alapján a legjobb, legötletesebb, legkreatívabb, a szabályoknak megfelelő írást választja ki a zsűri a történet folytatásához

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Hihetetlen gyors szállitás, gondosan becsomagolt ékszerek. Csak tőletek rendelek. Ti vagytok a legjobbak! ❤️☺️

E. Nikolett - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)