Divat és ékszer blog

2019. dec. 31. Hasznos tudnivalók , Alkalomra ajánljuk

4 betartható újévi fogadalom, hogy 2020 boldogabb és teljesebb év legyen

csillogós szilveszteri outfit

Amikor közeledik az újév, természetes, hogy eluralkodik rajtunk, hogy változtatni szeretnénk valamin. A legtöbb újévi fogadalom mégis ott bukik el, hogy túl irreális, nincs alapja, ezért nem is lehet teljesíteni. Ahhoz, hogy 2020 boldogabb, teljesebb év legyen, találd meg a tökéletes újévi fogadalmakat. Hogyan? Segítünk!

A jó fogadalom

„Lefogyok, sportolni fogok, egészségesen táplálkozok, teljesítek a munkahelyemen, felújítjuk a lakást, elmegyünk nyaralni, végre befizetek egy rajztanfolyamra is.”

Ezek az újévi fogadalmak nagyjából január végéig tarthatók, aztán februárra annyira elfáradsz, hogy egyik napról a másikra adod fel a teljes listát, majd melankóliába süppedsz, hogy neked semmi nem sikerül.Eláruljuk: egy ilyen komplex lista még Wonder Womant is két vállra fekteti.

Az újévi fogadalmakkal az a legnagyobb baj, hogy mindenki nagyon ambíciózusan áll hozzá, és szeretne mindent megvalósítani, amit addig nem sikerült.

Nem érdemes üres lapként tekinteni az újévre, mert a semmiből nagyon nehéz kacsalábon forgó palotát építeni. Egy újévi fogadalom akkor teljesíthető, ha van előzménye, vannak alapjai, lépésről lépésre megtervezed a stratégiát, és teszel is érte. Hogy egy kicsit inspiráljunk, összegyűjtöttünk 4 könnyen betartható újévi fogadalmat!

Tegyél fel egy egyszerű kérdést minden reggel

fogadalmak újévkor

Például: „Mit kell tennem ahhoz, hogy ma élettel teli és energikus legyek?” A lényeg nem az, hogy azonnal meg tudd válaszolni, hanem az, hogy elgondolkozz rajta, mire van szükséged. Valószínűleg a legtöbb esetben már a nap folyamán csinálsz olyat, ami feltölt, és akkor boldogan mosolyogsz majd, hogy igen, ez kellett.

Majd ahogy telnek a napok, egyre tudatosabban tudsz már nap elején is válaszolni. Hasonló kérdések lehetnek a következők is: „Hogyan mutathatom ki ma a szeretetet és az együttérzést”, „Mit kell ma tennem, hogy segítsek valakin?”, „Hogyan tudom magamnak megmutatni, milyen erős nő vagyok?”

A következő, gyönyörű ékszerek arra emlékeztetnek, hogy az egyensúly és a harmónia ott lehet az életedben, ha teszel érte:

Thomas Sabo Yin Yang medálPandora körös nyakláncEngelsrufer ezüst medál

Naponta egy órára engedd el a telefonod

újév csillagszóróval

„Az élet gyorsan múlik. Ha nem állsz meg, hogy körülnézz, lemaradhatsz róla” – mondja a Meglógtam a Ferrarival című 1986-os vígjáték főszereplője. Klasszikus film, klasszikus idézet, amely az okostelefonok világában nagyon is helytálló.

Egyetlen Instagram-fotó vagy Facebook-bejegyzés sem ér fel azzal a világgal, amely körülvesz téged.

Ahhoz, hogy meg tudd élni a hétköznapi csodákat, ki kell lépned az agyonfilterezett álvalóságból. Azok az apróságok, amelyeket nap mint nap észreveszel majd, sokkal tovább hatnak rád, mint gondolnád.

Keresd tudatosan a szépséget a napjaidban - erre emlékeztetnek ezek a különleges ékszerek is:

Pandora szemes charmThomas Sabo macskás medálSwarovski rozé karkötő

Vidd el magad randizni – csak úgy!

énidő mint újévi fogadalom

Mikor töltöttél el időt azzal az emberrel, akivel amúgy mindig együtt vagy, mégsem tudod kiismerni eléggé? Igen, saját magadra gondolj! Az énidő 2020-ban nem luxus, hanem az egyik legfontosabb dolog akkor, ha szeretnéd hosszú távon jól érezni magad a bőrödben.

Töltődnöd kell ahhoz, hogy adni tudj – márpedig a családod, a barátaid, az ismerőseid vagy a kollégáid folyamatosan igénylik a figyelmet és a törődést. Hetente egyszer vidd el magad randizni, bármilyen furcsán is hangzik ez. Menj el kiállításra, moziba vagy járj tanfolyamra!

Vedd fel ilyenkor a kedvenc ékszeredet, amely plusz ragyogást ad a magaddal töltött időnek.

Thomas Sabo rozé fülbevalóSwarovski rozé nyakláncPandora rozé charm

Engedd el a tökéletességet!

Lehet, hogy ezek nem a klasszikus újévi fogadalmak voltak, de megengedtük magunknak, hogy kicsit másképp gondolkozzunk. Erre biztatunk téged is: engedd meg magadnak, hogy a saját fejed után menj egy kicsit, és ne tökéletesen teljesítsd azt, amit elvárnak tőled.

Engedd meg, hogy hibákat kövess el, hogy bonyolult, rendetlen vagy bizonytalan legyél. Az sem baj, ha a fenti fogadalmak közül egyet sem tudsz betartani, a lényeg, hogy valamelyiket próbáld ki.

De a legfontosabb, hogy 2020-ban tegyél egy kicsit többet magadért, mint 2019-ben.

Thomas Sabo ezüst nyakláncSwarovski szíves fülbevalóPandora rozé charm

Inspiráló újévi fogadalmakat mi is szívesen olvasunk tőled. Oszd meg velünk a tiedet kommentben vagy meséld el a zárt Facebook-csoportunkban!

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)