Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2023. nov. 27. Hasznos tudnivalók , Hírek

Thomas Sabo karácsonyi charmok - As we enjoy

Thomas Sabo Charm Club

Emlékszel még, amikor gyermekként alig vártad az esti mese idejét? Gyakran eszedbe jut az a hit, remény és vágy, ami elöntött, amikor a történet főszereplőjével együtt izgultál a csodák beteljesüléséért?

Egyszer volt, hol nem volt, a felnőtté válás ugyan utolért, de a benned élő gyermeket bármikor előcsalogathatod. A karácsonyi készülődés épp ezért olyan bensőséges és megnyugtató; elég egy téli emléket idéző illat, játék vagy sütemény és újra kézen ragadhatod egykori önmagad.

Mi már tudjuk, hogy az ünnepi hangulat varázsát, hogyan fokozhatod tovább: gyere, utazz el velünk és a Thomas Sabo As We Enjoy charmjaival a tél fenséges csodaországába!

A Thomas Sabo téli kollekciós termékei november 28-án lesznek elérhetőek a Divatékszerboltban, és világszerte.

Vadiúj As We Enjoy ékszerek segítenek az ünnepi hangolódásban

Hangulatteremtés, ajándékozás: egy szép ékszerre és kiegészítőre mindig számíthatsz, amikor egy gondolataidat meghaladó inspirációra van szükséged.

Thomas Sabo Charm válogatás karácsonyra

A Thomas Sabo téli charmok visszarepítenek a gyermekkor izgalmaihoz, és ha elég kreatív vagy hozzá, egy egészen új történetet mesélnek. Apró mesterművek, amelyeknek minden részletük precízen kidolgozott, egyszóval lenyűgöző.

December 31-ig még kiélvezheted a Charmista hűségprogram kedvezményeit!

Az idén tavasszal meghirdetett Charmista hűségprogram tagjaként még most is akciósan szerezheted be a kedvenc Thomas Sabo kiegészítőidet. Az ajánlatnak egyetlen feltétele egy új Charmista coin charm, vagy egy Charmista coinnal díszített nyaklánc vagy karkötő megvásárlása 2023. december 31-ig.

Amint beszerezted az újdonságok egyikét, automatikusan bekerülsz a Charm Club közösségbe, és máris igénybe veheted a 15%-os árengedményt biztosító kuponodat.

Ugyan még csak a távolból, de mi már jól halljuk a Diótörő lépteit, aki útnak indult meglátogatni régi jó barátját, Mézit. Kalandozásai során sok más gyönyörű medálba is belebotlik, amelyek örömet okozhatnak szeretteidnek az ünnepek alatt.

Fedezd fel az újdonságokat, és élj az extra kedvezményt biztosító lehetőséggel! :)

Gyermeki szívvel egy csodákkal teli időszakban

Thomas Sabo Charm

A Thomas Sabo kiegészítőket mindig részletgazdagság jellemzi, de ami az As We Enjoy függőket illeti, most nem túlzás azt mondani, hogy apró műalkotásokról van szó.

Az új charmok a több színben pompázó zománcozott felületek, az apró ékszerkövek, valamint a finoman vésett részletek tökéletes egyvelegei, amelyek kitárják előtted a téli meseország, no és a világ legszebb mézeskalács házikójának kapuit…szó szerint.

Thomas Sabo karácsonyi charm válogatás

Thomas Sabo Diótörő ezüst charm cukorkabottalThomas Sabo Nyitható mézeskalácsház ezüst charm tűzzománccalThomas Sabo Mézeskalács figura ezüst charm

Mézi ugyanis alapos otthonfelújítást végzett, a házikó ajtaja nyitható, ami mögött egy sárgaarany bevonattal ellátott csillag ragyog.

Belefeledkezés, belemerülés, belezuhanás a téli pagony fenségébe

A hosszú éjszakák sokáig nem kedveznek a Diótörőnek, míg hősünk fel nem fedezi a téli est varázslatosságát és barátságot nem köt a pagonyban élő, vonyító farkassal.

Thomas Sabo karácsonyi charm válogatás

Thomas Sabo Farkas ezüst charm csillagjegyekkelThomas Sabo 18K arannyal bevont ezüst csillag charm kék glitteres tűzzománccalThomas Sabo Charmista coin ezüst karkötő kék napkővel

Tőle tudjuk, hogy csak úgy, mint az égen, a sötétkék zománcozással készített ötágú csillag a vadiúj mélykék karkötődet és a nyakláncodat is beragyogja majd – igény szerint ezüstben, vagy akár aranyban.

Thomas Sabo karácsonyi charm válogatás

Thomas Sabo Ezüst csillag charm kék glitteres tűzzománccalThomas Sabo Charmista coin ezüst nyaklánc kék napkővel

A Diótörő végül olyannyira elbeszélgeti az időt, hogy sílécek segítségével száguld tovább, amelyet az éjszakai égbolt szimbólumai és egy apró hópehely függő tesz még különlegesebbé. Kedves design, igaz?

Thomas Sabo karácsonyi charm válogatás

Thomas Sabo Sílécpár ezüst charm tűzzománccalThomas Sabo Iglu ezüst charm tűzzománccal

Síelés közben új, ismeretlen tájakon visz az útja: egy páratlan aranyfa, és egy annál is egyedülállóbb iglu mellett is elhalad, amelynek hátoldalán a "Home is when I'm with you", azaz “Az otthon az, amikor veled vagyok” felirat áll.

Hunyd le a szemed, és kívánj!

Egy hosszú út során - egy új év végére - mindannyian elfáradunk, ezért ebben az időszakban különösen érdemes kapaszkodókat keresni a hitünk megerősítéséhez és a vágyaink beteljesítéséhez.

Thomas Sabo karácsonyi charm válogatás

Thomas Sabo Hógömb téli tájjal ezüst charmThomas Sabo Karácsonyi képeslap ezüst charmThomas Sabo 18K arannyal bevont karácsonyi képeslap ezüst charm

Akár Diótörőként sietsz a barátodhoz, akár felnőttként rohansz a gyerekkori bunkerbe, fontos, hogy megpihenj, önmagadba zárkózz, lehunyd a szemed, és kívánj valamit!

Segítségedre lesznek benne a borítékot és levelet ábrázoló Make a wish charmok és a pici kunyhót, karácsonyfát, holdat és csillagot őrző hógömb is. “Let it snow - Legyen hó” - ezt üzeni, és mi nagyon reméljük, hogy idén karácsonykor az ő kívánsága is valóra válik! :)

Részletfizetési lehetőség a Divatékszerboltban

Sikerült megtalálni a tökéletes ékszert vagy kiegészítőt? Többet is, mint amennyit szerettél volna? Az InstaCash fintech cég által biztosított részletfizetési lehetőséget az ünnepi időszakban is igénybe veheted nálunk, így nem kell heteket várnod két rendelés között. Tudj meg többet a részletfizetési tájékoztatónkból !

Rád bízzuk a mese befejezését! :)

Útjára indítottuk, elkísértük, de a végéhez szükségünk van Rád: vajon hogyan zárul a Thomas Sabo Diótörőjének története? Bekerül a karácsonyfa alá, együtt tölti Mézivel a Szentestét a nyakláncodon? Régebbi kollekciók hőseivel is összetalálkozik?

Nagyon kíváncsian várjuk a befejezést a Facebook-csoportban! :) 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Mindig szuper ajándék! Extra gyors a szállítás, figyelmesek, kedvesek.

B. Katalin - Ajándékkártya

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)