Divat és ékszer blog

2014. okt. 6. Ékszerhírek

Thomas Sabo őszi Charm Klub kollekciója

THOMAS SABO CHARM
THOMAS SABO charm klub

Thomas Sabo legújabb kollekcióját az őszi erdő ihlette meg.


Az új charmok 925 sterling ezüstből készülnek, időnként 18K arannyal borítva. A Thomas Sabo dizájnerek remekül játszanak a színekkel, különösen, ha az új karkötőket is megnézzük. A csillogó achát, a sugárzó aventurin, a sejtelmes dumortierit ragyogóan csillogóvá teszik a karkötőket. 

A káprázatosan csillogó cirkónia kövek teszik ragyogóvá  a legújabb charmokat. Megtaláljuk itt a hollót, a sünit, a kutyust, a falevelet, de olyan örökzöld formákat is mint a kereszt, a szív, a korona.

Újitsa fel Thomas Sabo karkötőjét ezekkel az új charmokkal, tegye érdekesebbé Thomas Sabo kollekcióját az új színes karkötőkkel.

 

» Thomas Sabo charm

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)