Divat és ékszer blog

2016. ápr. 27. Hasznos tudnivalók

Eredeti Pandora ékszerek csak márka kereskedőtől

Pandora hivatalos névjel

Hogyan azonosíthatók a valódi PANDORA ékszerek?

A PANDORA a kézzel megmunkált és modern ékszerek széles kínálatát nyújtja, melyek eredeti anyagokból készülnek, elsősorban 925 sterling ezüstből, 14 és 18 karátos aranyból, drágakövekkel, ásványokkal, tenyésztett gyöngyökkel, üveggel. Az interneten sajnos kapható néhány nagyon jó hamisítvány is, és nem mindig egyértelmű, hogy valami az igazi, vagy sem. Néhány konkrét dolog aminek a segítségével azonosíthatja a Pandora ékszereket.

Eredeti Pandora ékszereket hivatalos szerződött márkakereskedőknél lehet csak vásárolni. A divatékszerbolt webáruház természetesen ilyen márkakereskedő. Nagykanizsán Petró Ékszer és Galéria néven ékszerboltot is üzemeltetünk. Minden valódi Pandora ékszer fémjelezve van. Ezüstöt fémjelzi  "925 ALE" vagy "S925 ALE", míg az arany darabok fémjelzik "G585 ALE". 

Hivatalos egyenértékű holland fémjel ezüst ékszerekre

 

A Magyarországon forgalmazott Pandora ékszereket egyenértékű holland fémjellel is ellátják.

Ha bármilyen kétsége van az ékszer eredetisége felől forduljon bármelyik márkakereskedőhöz.

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ma mosolyt csaltatok az arcomra! Megérkezett a Pandora charmom, kaptam tőletek egy szuper tollat, és a ráadás a Milka csoki! Kell ennél több? Szuperek vagytok! :)

Tünde - Mosoly napi meglepi

Kapcsolódó termékek

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)