Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2016. máj. 12. Alkalomra ajánljuk

Esküvőre készülsz?

A nagy napra a legstílusosabban

Az ember életében az esküvőjének a napja az egyik legfontosabb. Kislányként már a királylányokat nézegetjük, a hercegnőket a mesében, álmodozunk a fehér ruháról… és akkor egyszer csak az életünk elérkezik oda, hogy a szerelmünk felteszi a kérdést… igen mondunk és ettől a pillanattól elkezdődik a tervezgetés. Semmi mást nem szeretnénk, csak azt, hogy minden tökéletes legyen.  A helyszín, a zenekar, a virág, a torta, a smink és persze a ruha. Minden menyasszony életében ez az egyik legsarkalatosabb kérdés: a ruha.

Ám, jó, ha tudjuk, egy gyönyörű uszályos szépség is elrontható nagyon könnyen. Nem, nem arra gondolunk, hogy rossz lesz a szabása, vagy nem találunk megfelelő cipőt hozzá, esetleg a melltartó pántja szabadul el, hanem két igazán nagy hibapont ejthető.

Az egyik, ha nem megfelelő sminkest választunk és az esküvőnk napján egy teljesen az arcunkkal disszonáns make uppal sétálunk az oltár elé. Mindenkinek azt javasolnánk, az egyéniségével összhangban válasszon mindenki szakembert és ne szoláriumozza magát narancssárgára az igen kimondására. Nem szép, sőt… A fehér ruha tulajdonképpen az ártatlanságot kívánta szimbolizálni, igaz, most már nem ezt jelenti, de egy fura arcszínnel elrontható minden. Mindenképpen látogassunk el többször, több emberhez is smink próbára, nézegessük barátnőink, ismerőseink esküvői képeit.  Ne maszkot kérjünk, az arcunkat, a vonásainkat előnyösen kiemelő,  sminket. Ne kérjünk óriási szempillákat, csak akkorát, amely még jobban kinyitja a tekintetet.  A legfontosabb, hogy minden harmonizáljon egymással. És amennyiben megtaláltuk a megfelelő „arcszobrászt”, lesz még egy legeslegutolsó, ám talán a legfontosabb pontja az előkészületeknek. 

A megfelelő ékszer kiválasztása.

És nem, itt nem(csak) a karikagyűrűre gondoltunk.  Egész egyszerűen nem tehetjük meg saját magunkkal, hogy egy gondosan kiválasztott ruhához ne a megfelelő láncot, vagy fejdíszt, vagy akár a vőlegénynek ne ízléses mandzsettát tegyünk az ingére.

Egy stílusos menyasszony a stílusos ruhához csak stílusos ékszert viselhet élete legszebb napján. Akár pici gyémánttal, akár egy finom medállal a nyakában, a lényeg, hogy igényes, márkás ékszer legyen és a összhangban legyen a ruhával. Személyes kedvencünk például Thomas Sabotól a Végtelen szív ezüst nyaklánc, amely gyönyörű fényű cirkóniával készül. Ennek az üzenete is gyönyörűen illik az alkalomhoz, de egy egyszerű kis angyalka is csodálatos tud lenni.  Mindig figyeljünk arra,  milyen hosszúságú a lánc, meddig ér a dekoltázsban. Semmit ne aznap próbáljunk fel először, mérjük gondosan, ez alapján rendeljünk. Nincs is szebb üzenet a nyakban, mint amikor egy nyitható szív van rajtunk, benne kettőnk fényképével, a Pandora kínálatában ezt is megtalálhatjuk Pandora Szív nyaklánc.  Megható üzenete van az Életfának is, mely diszkréten, de stílusosan csillog és jelképezi, hogy utunk innen kezdve már közösen folyatódik tovább. A fülbevalóról sem szabad elfelejtkezni, itt mi minden esetben a Pandora vagy a Thomas Sabo visszafogott darabjait javasolnánk. Egyszerűen egy nagy karika nem illik a házasságkötő terembe és semmiféle vásári dolog nem való oda. Tiszteljük meg magunkat és a nagy napot azzal, hogy nem aluljárós beszerzéssel díszítjük fel magunkat.

Gondoljunk az esküvői képekre is, nincs is szebb a fényképeken, amikor felhúzza a leendő férj a gyűrűt és egy visszafogott, vékony karperec tündököl rajtunk.  A Szerelemben összefonódva charm például konkrétan egy csoda, mind jelentésében, mind kinézetében:  a Thomas Sabo Rózsakvarc karkötő, személyes gravírozással pedig a szépség és kellem maga. A rózsakvarc eleve a nőiesség szimbóluma, férjünk neve, vagy egy örökké a tiéd feliratnál pedig már a karkötő kézhezvételekor elsírja magát a meghatottságtól az embert. A divatékszerboltnál ingyen vállaljuk a gravírozást, erre a szépségre is.

Köszönő ajándékként se felejtkezzünk meg a kellemről, erre is tudunk megfelelő megoldást nyújtani a házasulandó pároknak, mint annyi minden másban. Mi csak annyit kérnénk, ajándékozzátok meg magatokat életetek nagy napjára egy megfelelő, stílusos ékszerrel. És még egy kérésünk lenne: legyetek nagyon boldogok egymással egész életetekben! 

Szabó Patrícia

                                                                                                     Az esküvői ajánlatunkat itt találod. Pandora - Thomas Sabo

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Kedves Renáta! Szeretném megköszönni segítségüket és a karkötőt, melyet garanciás csereként kaptam! Ismét- sokadszorra- meg kell állapítsam, hogy nem találkoztam még ilyen ügyfélszolgálattal és reklamációkezeléssel. Számomra nem kérdés, hogy csakis Önöktől vásárolok továbbra is. Sok elégedett vásárlót, munkájukhoz örömet kívánok! Tisztelettel: B. S. Helga

B.S.Helga - Pandora karkötőt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)