Divat és ékszer blog

2016. máj. 26. Ékszerhírek

Előzetes a Pandora nyári kollekciójából

 Nemsokára megjelenik a Pandora nyári kollekciója!

Már most megismerheted a kollekció néhány darabját.

A szokásos trópusi beach téma mellett megjelenik néhány keleti támájú charm is. Lenyűgöző darabok vannak ebben a kollekcióban is.  Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz a véleményetek a Pandora nyári kollekciójáról.

Itt van ez a gyönyörű muránoi virágoskert charm! Ez lehet az egész kollekció meghatározó darabja. Ennek a charmnak a bája a részletekben rejlik. Apró kis fehér, türkizzöld és rózsaszín szirmok csillogó halvány rózsaszín háttér elött. Varázslatos ez a kis kézzel készült virágkompozíció.

 

Mutatok néhány karkötő összeállítás ötletet: 

 

Rózsaszín bőrkarkötő, rózsaszín halványlila charmokkal. A virágos charmot jól kiegészíti az eper, a dinnye és a csilámló cseppek charmok. Az új klippek rögzitik a bőr karkötőn ezeket a ragyogó, csillogó Pandora csodákat.

 

Ha felveszed ezt a karkötőt a hideg kékkel,  jeges menta muránoi charmmal, a türkiz papagájjal, már csak egy jeges Mojito  koktél hiányzik a kezedből.

 

A vörös Keleti virág, a gyönyörűen csillogó legyező charm, az irizáló vörös csiszolt muránói és piros cseresznyék a varázslatos kelet hangulatát idézik.

 

A Pandora új nyári kollekciójában minden szín olyan élénk és gyönyörű hogy muszáj egy közeli pillantást vetni rá. A virágos muránoi charm mellet kiemelkedik a kollekcióból az óceánt idéző tengeri csillag charm és a csillogó türkiz kövekkel kirakott papagáj medál. Ezt az utóbbit akár nyakláncra is rakhatod.

Június másodikától megnézheted az új kollekció minden darabját és felújithatod Pandora karkötődet.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Ági! Most hozta meg a postás a kicserélt karkötőt és nem kellett fizetnem a postaköltségért! Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél, nagyon hálás vagyok, és Hanna nagyon boldog! Sokkal szebb így, hogy nem lötyög a csuklóján! Szép napot, fogok még rendelni tőletek, ez biztos:-) Rita

Rita - Pandora karkötő