Divat és ékszer blog

2016. máj. 26. Ékszerhírek

Előzetes a Pandora nyári kollekciójából

 Nemsokára megjelenik a Pandora nyári kollekciója!

Már most megismerheted a kollekció néhány darabját.

A szokásos trópusi beach téma mellett megjelenik néhány keleti támájú charm is. Lenyűgöző darabok vannak ebben a kollekcióban is.  Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz a véleményetek a Pandora nyári kollekciójáról.

Itt van ez a gyönyörű muránoi virágoskert charm! Ez lehet az egész kollekció meghatározó darabja. Ennek a charmnak a bája a részletekben rejlik. Apró kis fehér, türkizzöld és rózsaszín szirmok csillogó halvány rózsaszín háttér elött. Varázslatos ez a kis kézzel készült virágkompozíció.

 

Mutatok néhány karkötő összeállítás ötletet: 

 

Rózsaszín bőrkarkötő, rózsaszín halványlila charmokkal. A virágos charmot jól kiegészíti az eper, a dinnye és a csilámló cseppek charmok. Az új klippek rögzitik a bőr karkötőn ezeket a ragyogó, csillogó Pandora csodákat.

 

Ha felveszed ezt a karkötőt a hideg kékkel,  jeges menta muránoi charmmal, a türkiz papagájjal, már csak egy jeges Mojito  koktél hiányzik a kezedből.

 

A vörös Keleti virág, a gyönyörűen csillogó legyező charm, az irizáló vörös csiszolt muránói és piros cseresznyék a varázslatos kelet hangulatát idézik.

 

A Pandora új nyári kollekciójában minden szín olyan élénk és gyönyörű hogy muszáj egy közeli pillantást vetni rá. A virágos muránoi charm mellet kiemelkedik a kollekcióból az óceánt idéző tengeri csillag charm és a csillogó türkiz kövekkel kirakott papagáj medál. Ezt az utóbbit akár nyakláncra is rakhatod.

Június másodikától megnézheted az új kollekció minden darabját és felújithatod Pandora karkötődet.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm