Divat és ékszer blog

2016. okt. 12. Hírek , Legérdekesebb blogok

Ezüst gyűrű minden alkalomra

Pandora gyűrű
PANDORA ezüst gyűrűk

 

A vonzó megjelenés szerves részét képezik a kiegészítők. A jól eltalált smink, hajviselet és a stílusos öltözék azonnal tökéletessé varázsolható egy vagy több igényes ékszerrel. Természetesen felmerül a kérdés, hogy melyek azok az alapdarabok, amelyek egyetlen gardróbból sem hiányozhatnak. A gyűrű nem csak szimbolikus jelentőséggel bírhat, de akár a mindennapi öltözéket is egyedivé tehetjük az arany vagy ezüst gyűrűk viselésével. 

 

Pandora ezüsz gyűrű
Pandora vintage gyűrű

 

A Vörös hajúaknak ezüst javasolt

Ékszerválasztás során érdemes szem előtt tartani a hajszínt. Ez különösen fontos hosszú hajúak esetében, hiszen minél látványosabb és nagyobb a hajkorona, annál inkább célszerű ahhoz passzoló ékszer alapanyagot és színt viselni. Míg a szőke, barna és fekete haj mellé gyakorlatilag bármilyen szín jól mutat, addig a vörösek számára kifejezetten ajánlottak az ezüst gyűrűk. Igaz ez egyébként egyéb típusú ékszerekre is, így nyaklánc vagy fülbevaló beszerzéskor is megéri gondolni erre. 

 

Thomas Sabo gyűrű
Thomas Sabo gyűrűk

Az ezüst reneszánszát éli!

Az ezüst gyűrűk és a legtöbb ezüstből megálmodott és elkészült ékszerkollekció napjainkban reneszánszukat élik. Bár az arany is töretlen népszerűségnek örvend, a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy ár szempontjából is kedvezőbb az ezüst ékszer vásárlása. Persze nem mindegy, hogy milyen stílusra esik a választás, és e területen az alkalom, valamint az öltözék mindig központi jelentőséggel bírnak. Hivatalos helyekre, munkába célszerű a szolid, kiváló minőséget előnyben részesíteni. Az ezüst gyűrűk randevúra, elegáns partira egyaránt remek választásnak bizonyulnak. Az örök klasszikus gyöngy ékszerek, lógós fülbevalók és hozzájuk passzoló karkötők stílust teremtenek, és ugyanakkor kihangsúlyozzák viselőjük nőiességét. 

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

... és ismét csak köszönetet mondhatok! Ki hinné, hogy egy rendeléssel kapcsolatos kérdésére szombat este válaszolnak egy internetes vásárláskor (most éppen Török Reninek köszönöm!)! Sőt, pillanatok alatt segítséget is kaptam az elrontott rendelésemmel kapcsolatban!   ... és hogy két nap alatt megérkeznek (egy kedves ajándékkal együtt!) a rendelt termékek!!! KÖSZÖNÖM!!!

Margó - Pandora charm

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)