Oszd meg:

Pandora ékszer Club Charm 2019
Cikkszám: 787792D

 PANDORA minden évben elkészít egy új, gyűjtői Club charmot, ami csak abban az évben kapható.... tovább olvasom
22 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

 PANDORA minden évben elkészít egy új, gyűjtői Club charmot, ami csak abban az évben kapható. Idén első ízben alkottak kéttónusú egyedi Club charmot ezüstből és PANDORA Rose fémötvözetből, melyet egy valódi gyémánttal koronáztak meg és amelyen a "Be yourself" gravírozás olvasható. A gyémánt minősítése: 0,01 ct TW h/vs. 

Ez a limitált kiadású ékszer arra emlékeztet majd, hogy legyél mindig önmagad!

 

 

 

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készülnek, féldrágakövekkel, tűzzománccal díszitik. A charmok megőrzik emlékeit, többszáz különböző darabból válogathat. A charmokat Pandora karkötőre és nyakláncra felfűzve hordhatjuk. A charmok anyaga, mérete és funkciója nem egyforma. Készülhetnek sterling ezüstből, 14k aranyból, muránói üvegből.

A charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek. A klipek pattinthatóak és rögzitik a charmokat, hogy ne csúszkáljanak el a karkötőn.  A charmok között vannak medálok, ezeknél a felfűzhető karikán mindig lóg egy pici medál.