Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Pandora ékszer Finom érzelmek ezüst fülbevaló
Cikkszám: 290596P

Finom érzelmek masni ezüst fülbevaló cirkóniával, tenyésztett gyönggyel díszítve, a Pandora... tovább olvasom
24 900 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

RÉSZLETEKBEN IS FIZETHETSZ! bővebben

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Finom érzelmek masni ezüst fülbevaló cirkóniával, tenyésztett gyönggyel díszítve, a Pandora karácsonyi kollekcióból. Ez a klasszikus és elegáns fülbevaló  tökéletes kiegészítője bármilyen ünnepi alkalomnak. A kecses masni és a ragyogó fehér gyöngyház csepp egyfajta kifinomultságot idéz. A kollekcióba tartozó gyűrűt és nyakláncot is mutatjuk hozzá. Mások ezt választották

Fülbevaló

A Pandora fülbevalók

A Pandora fülbevalók az egyedi megjelenést biztosítják

A fülbevaló jelenti a végső simítást egy tökéletes öltözéken. A Pandora fülbevalók tökéletesen keretik az arcodat, sokoldalúság miatt a játékos és a komolyabb stílushoz is illenek.

Klasszikus megjelenés

A gombfülbevalók klasszikusan nőiesek, ha önmagukban viseljük őket, de ha párosítjuk egy másik stílussal, akkor már merész megjelenést kölcsönöznek. Kövekkel díszített karika, virág vagy egy kis vintage báj – találd meg saját stílusodat!

A kézzel megmunkált Pandora fülbevalók számos formában készülnek, vannak olyan figyelemre méltó darabok is, amelyek napközben irodai viselethez, később pedig egy elegáns esti szetthez is tökéletesen illenek.

A Pandora fülbevaló anyaga

Ahogy minden kézzel készített ékszert ezeket is gondos mestermunkával, a legkiválóbb 925 Sterling ezüstből készítették. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.