Oszd meg:

Pandora ékszer LOVED Shine ezüst gyűrű

 Pandora Shine "Loved" szó függ egy ezüst gyűrűn. Az O betű belsejében egy kocka alakú... tovább olvasom
- 5,0/1
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

A stíluscsalád tagjai

Termék leírás

 Pandora Shine "Loved" szó függ egy ezüst gyűrűn. Az O betű belsejében egy kocka alakú cirkónium csillog. A hozzá illő karkötőt itt, a nyakláncot itt találod.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 14K arany bevonat, 925-ös sterling ezüst, cirkónia
  • Színe: arany, ezüst
  • Témák: Köszönöm, hogy vagy nekem, Örökkön örökké, Szeretet


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.