Pandora ékszer Szikrázó mintás shine nyaklánc
Cikkszám: 368744C01-50

Legyen elragadó a saját stílustörténeted egy igazán szép alappal. A Pandora Shine (18... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Legyen elragadó a saját stílustörténeted egy igazán szép alappal. A Pandora Shine (18 karátos arannyal futtatott sterling ezüst) Szikrázó mintás nyaklánc egy tökéletes központi ékszer. Tökéletes eleganciát nyújt a szikrázó cirkóniával és az arany háttérbe olvadó természetes hangsúlyokkal. A levél formákba különlegesen berakott kövek egyedisége teszi letisztulttá, ugyanakkor egyedivé, a természetes formák pedig az erdő gyönyörű talajára emlékeztetnek. A nyaklánc 50 cm, 45 cm és 40 cm hosszúságúra is állítható.

 

 
  • Típusok: Nyaklánc
  • Anyaga: cirkónia, Pandora Shine
  • Színe: arany
  • Kollekciók: Shine Kollekció
  • Méret: lánc hossza 50cm


Nyaklánc

A PANDORA nyaklánc

A nyaklánc az öltözetünk központi fontosságú eleme. Kiemeli a nyakvonal szépségét és szívünk közelébe férkőzik – minden értelemben.

A Pandora nyakláncok viselése, mérete

A Pandora kézzel megmunkált függői és láncai önállóan is egy szett meghatározó darabjaivá válhatnak, de viselhetők egymásra rétegezve is. Hordhatók magasan, akár egy gallér, vagy hosszan leengedve. A legtöbb lánc mérete több hosszúságban is állítható. Légy elbűvölő köves medálokkal, hangsúlyos nyakláncokkal vagy különböző hosszúságú, szolid darabokkal. 

A Pandora nyakláncok klasszikusak, elegánsak, némelyik ragyogó a Pandora szívekkel díszített. A moments nyakláncokon a moments karkötőhöz hasonlóan gyűjtheted a charmokat. 

A vékony láncokon a függő charmokat medálként is viselheted.

A Pandora nyakláncok anyaga

Az ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.