Oszd meg:

Pandora ékszer Vintage fascination ezüst gyűrű cirkóniával

Vintage fascination ezüst Pandora gyűrű cirkóniával. Egy sor csillogó rombusz alakzat, két... tovább olvasom
33 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Kapcsolódó termékek

Termék leírás

Vintage fascination ezüst Pandora gyűrű cirkóniával. Egy sor csillogó rombusz alakzat, két külső sávban csillogó cirkónia kövek, ez a  gyűrű lenyűgöző és a káprázatos. A vintage kollekcióban megjelent egy másik gyűrű is. Ide kattintva megtalálod a hozzá illő fülbevalót, nyakláncot és charmot is.

 

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.