Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

PD Paola Nyilas aranyozott ezüst fülbevaló
Cikkszám: AR01-412-U

Minden misztikus és isteni dolog egy kozmikus gyűjteményben egyesül ebben a PD Paola... tovább olvasom
26 490 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk,
ezen termék központi készlethiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Minden misztikus és isteni dolog egy kozmikus gyűjteményben egyesül ebben a PD Paola horoszkópos fülbevalóban. A gondosan kidolgozott amulettek finom ásványi kövekkel (rózsakvarc, malachit, tigrisszem, lápis lazuli, gyöngyház) egymáshoz igazítva megragadják az asztrológia művészet és tudomány keverékének esszenciáját a napjegyek csillagképeiben.Fülbevaló

Fedezd fel a PD Paola fülbevalók időtlen eleganciáját!

A PD Paola fülbevalók megjelenésed meghatározó kiegészítői lesznek. A trendi és kiváló minőségű anyagokból készült Pd Paola fülbevalók ​​elegáns és figyelemre méltó kialakításnak köszönhetően bármilyen helyzethez remekűl illeszkednek. A Pd Paola fülbevaló sterling ezüstből készül és aranyozott opciókkal kombinálhatók. Ha trendibb hatást keresel, merd keverni az aranyat és az ezüstöt!

PDPAOLA fülbevalók - A modern design és a természet találkozása

Egy átgondoltan megválasztott fülbevaló meghatározó és fontos részét tudja képezni a megjelenésünknek. Ezt a spanyol márka is tudja, ezért könnyen fellelheted a PDPaola fülbevalók közt kedvenc hétköznapi darabjaidat csakúgy, mint hű társaidat a különleges alkalmakra. Merész, robosztus láncszemek vagy egy apró, pimasz kis ezüst légy? Vállald fel bátran önmagad, hagyatkozz a fantáziádra!