- 4,0/1
Swarovski Csillag charm
Cikkszám: 5443939

Ez a Csillag charm ragyogó Swarovski kristályaival iagazi égi jelenség. A csillag alakját... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

A Te ajándékod!


Ha most 41.000 forint értékben vásárolsz teljesárú Swarovski ékszert vagy órát webshopunkban, egy limitált kiadású, 18.900 Ft értékű Ginger karkötővel (GING001) lepünk meg.*


*Az akció más akcióval nem összevonható, augusztus 27-ig illetve a készlet erejéig tart.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Termék leírás

Ez a Csillag charm ragyogó Swarovski kristályaival iagazi égi jelenség. A csillag alakját tiszta kristálypavéval borították gyönyörűen ragyog mint igazi párja. Az extra szikra érdekében egy sárga kristályt függesztettek fel a közepére. A könnyen használható, rögzíthető kapocs kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy biztonságosan illeszkedjen bármely Remix Strand-hez vagy az új Remix Carrier karkötőhöz. Ezenkívül bármilyen más Swarovski ékszerhez hozzákapcsolhatod. Nagyszerű ajándék ötlet.


Videó:
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: ezüst, sárga
  • Témák: Szimbólumok
  • Kollekciók: Ezüst színű ékszerek, Remix Kollekció
  • Méret: 2cm


Charm kis medál

SWAROVSKI® CHARM

A charmok az utóbbi években betonbiztos helyet követeltek maguknak az ékszerek világában. Nem véletlenül, hiszen a charmokkal egész történeteket tudsz elmesélni szavak nélkül. Te vagy a legboldogabb ember a földön, mert kisbabád született? Szerelmes vagy és mindenkivel tudatni akarod a boldogságod? A Swarovski charmokkal mindezeket képes vagy vagy világgá kürtölni! Remix Alphabet Charmok segítségével meséld el saját történeted. A könnyen használható, rögzíthető kapocs kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy biztonságosan illeszkedjen bármely Remix Strandhez vagy az új Remix Carrier karkötőhöz. Ezenkívül bármilyen más Swarovski ékszerhez hozzákapcsolhatod. Különleges megjelenést bíztosít viselőjének.