Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!

Swarovski Millenia arany színű klipsz zöld kristályokkal fél pár
Cikkszám: 5602389

Swarovski Millenia Arany színű klipsz zöld kristályokkal a Ez egy egydarabos fülbevaló –... tovább olvasom
9 900 Ft

16 500 Ft

Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Swarovski Millenia Arany színű klipsz zöld kristályokkal aEz egy egydarabos fülbevaló – egyesével kerül értékesítésre, nem kapható párosával. A gyönyörű zöld Swarovski kristályok kettős karmos foglalatban kaptak helyet – ez a fél pár füldísz a klasszikus elegancia modern megtestesülése. Úgy tervezték, hogy a fül bármely pontján viselhető legyen, akár egyedül, akár többedmagával. Ez a füldísz olyan darab lesz, amelyet örökké viselni fog.

Ez füldísz a Millenia termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection I-hezFülbevaló

SWAROVSKI fülbevaló

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!