Swarovski Remix karkötő rozé swarovski csillaggal

Készíts saját ékszereket éjjel-nappal a Swarovski Remix kollekcióval. Ez az innovatív... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

AJÁNDÉK SWAROVSKI NYAKLÁNC 


Ajándékba adjuk ezt a Swarovski nyakláncot, ha legalább 45.000 Ft értékben rendelsz Swarovski ékszert vagy órát. Az akció a készlet erejéig tart.


 


 

Termék leírás

Készíts saját ékszereket éjjel-nappal a Swarovski Remix kollekcióval. Ez az innovatív koncepció egy láthatatlan mágneses lezárást alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy más Remix darabokba keverjék, hogy újra és újra testreszabott megjelenést hozzon létre. Ezt a finom, rózsa-arany színű bevonatú Swarovski karkötőt a Symbolic család ihlette. Csillagmintával szikrázó, tiszta kristályokkal díszítve. Viseld egyedül karkötőként, vagy illeszd össze más karkötővel, így készítve saját egyedülálló alkotást. Tökéletes ajándék ötlet.Mások ezt választották

Karkötő

SAWAROVSKI KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?