- 5,0/1
Swarovski Rozé fülbevaló rózsaszín swarovski szívvel
Cikkszám: 5446995

Ez a klasszikus és stílusos, Swarovski fülbevaló pár a tökéletes módja annak, hogy elmond... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


40% kedvezménnyel vásárolhatsz Swarovski ékszert és órát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Ez a klasszikus és stílusos, Swarovski fülbevaló pár a tökéletes módja annak, hogy elmond valakinek, mit érzel iránta Valentin-napon. Rózsa aranyozással vannak ellátva, pasztell rózsaszín, szív alakú kristályokkal, átlátszó pávéba burkolva. Romantikus stílusú, nőies részletekkel, ezek a fülbevalók valódi modern darabok.

  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: ródiumozott ezüst, swarovski kristály
  • Színe: rozé, rózsaszí­n
  • Témák: Divat
  • Méret: 1cm


Fülbevaló

SWAROVSKI® FÜLBEVALÓ

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!