Swarovski Rozé nyaklánc mozgó swarovski kulcs medállal
Cikkszám: 5469120

Találd meg valaki szívének kulcsát ebben az elegáns Swarovski medálban, amely tökéletesen... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Találd meg valaki szívének kulcsát ebben az elegáns Swarovski medálban, amely tökéletesen alkalmas mind a Valentin, mind az Anyák napjára való ajándékozáshoz. A Swarovski „tánckristály” koncepciója ihlette, a formatervezés egy pávé keretben lebegő szikrázó kőből áll. Rózsával aranyozva, egyszerre játékos és időtlen. A medál láncon van.

  • Típusok: Nyaklánc
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: rozé
  • Témák: Divat, Köszönöm, hogy vagy nekem, Örökkön örökké
  • Kollekciók: Sparkling Dance Kollekció, Valentin nap
  • Méret: nyaklánc 50/55/60/55cm, medál 5cm


Nyaklánc

SWAROVSKI® NYAKLÁNC

A Swarovski nyaklánccal megkoronázhatod nem csak az ünnepi ruháidat hanem, feldobhatod a legegyszerűbb hétköznapi viseleted. 
Melyik stílust kedveled? A  klasszikus stílust követed? Vagy szereted, a kicsit rafináltat? Spirituális vagy? Mit gondolsz a Swarovski hattyú alakú ékszreiről? Akármelyik típust szereted a Swarovski mindegyikhez kínál lenyűgöző ékszereket. 
A Válogass klasszikus vonalú nyakláncokból az "egyszerű, ám nagyszerű" elv alapján. Ezek a darabok vonzák a tekintetet, de nem hivalkodók. Légy egyszerűen elegáns ezzel az Attract Swarovski nyaklánccal. 
Némi játékosságot csempészhetsz az ékszereidbe. A Sparkling dance kollekció nyakláncaival. Igazi kincsekre bukkanhatsz a mozgó köveket tartalmazó ékszerek között. 
Swarowski nyakláncok elképzelhetetlenek a a hattyú alakú medál. nélkül. A márka kínálatában többféle színben és stílusban található meg a madár sziluettje. A gazdag választék akármelyik darabja mellett döntesz, az elegáns, kristályüvegekkel kirakott hattyú decens megjelenést kölcsönöz számodra. 
Ez a pompás Swarovski nyaklánc, mely teljes pompájában mutatja be a jól ismert, hattyú alakú logót, egy különleges kollekció része, amely a 125. évfordulót ünnepli.