Oszd meg:

Thomas Sabo Álomcsapda ezüst gyűrű cirkóniával türkizzel
Cikkszám: TR2090-646-17-56

Feketített ezüst gyűrű türkizzel, melyet apró cirkónia kövek ölelnek körül. Úgy vélik, hogy viselőjét megvédi a negatív energiáktól.
26 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Feketített ezüst gyűrű türkizzel, melyet apró cirkónia kövek ölelnek körül. Úgy vélik, hogy viselőjét megvédi a negatív energiáktól.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, köves, türkiz
  • Színe: ezüst
  • Témák: Boldog születésnapot, Szerencse
  • Kollekciók: Glam and Soul
  • Méret: 56-os, belső átmérő: 17.8mm


Gyűrű

Bemutatjuk a THOMAS SABO gyűrűket 

Jegygyűrűk, koktélgyűrűk, szoliter gyűrűk, pecsétgyűrűk, körbe köves és egymáson viselhető gyűrűk, mindezek csupán néhány típust jelentenek a pompás THOMAS SABO női kollekció számos egyéb gyűrűtípusa közül. A THOMAS SABO gyűrűk nem csupán dekoratív darabok, hanem a szerelem és szeretet jelentőségteljes szimbólumainak hordozói is. Ezek a gyűrűk önmagunk kifejezésének valóban csodálatos eszközei és az örök szerelem és barátság szépséges szimbólumai.   A Sterling ezüst kollekció minden stílus, ízlés és igény számára tartogat megfelelő darabokat. A kollekció a divat világának minden területét bebarangolja és eleget tesz az ékszerek terén a legkülönbözőbb kívánságoknak is. Legyen az egy ragyogó, ábrándos eljegyzési gyűrű, egy lenyűgöző koktélgyűrű egy igazán különleges alkalomra vagy egy hangsúlyos darab az erőteljes rock’n’roll érzés jegyében.