Oszd meg:

Thomas Sabo Álomcsapda ezüst gyűrű cirkóniával türkizzel
Cikkszám: TR2090-646-17-56

Feketített ezüst gyűrű türkizzel, melyet apró cirkónia kövek ölelnek körül. Úgy vélik, hogy viselőjét megvédi a negatív energiáktól.
26 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

KARÁCSONYI AJÁNDÉK NAPTÁR


Neked ajándékozunk egy 2019-es Thomas Sabo naptárt, ha legalább 15.000 Ft értékben vásárolsz Thomas Sabo terméket. A naptár 4.900 Ft-ért megvásárolható itt találod»


A promóció december 24-ig illetve a készlet erejéig tart.

Termék leírás

Feketített ezüst gyűrű türkizzel, melyet apró cirkónia kövek ölelnek körül. Úgy vélik, hogy viselőjét megvédi a negatív energiáktól.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, köves, türkiz
  • Színe: ezüst
  • Témák: Boldog születésnapot, Szerencse
  • Kollekciók: Glam and Soul
  • Méret: 56-os, belső átmérő: 17.8mm


Gyűrű

Bemutatjuk a THOMAS SABO gyűrűket 

Jegygyűrűk, koktélgyűrűk, szoliter gyűrűk, pecsétgyűrűk, körbe köves és egymáson viselhető gyűrűk, mindezek csupán néhány típust jelentenek a pompás THOMAS SABO női kollekció számos egyéb gyűrűtípusa közül. A THOMAS SABO gyűrűk nem csupán dekoratív darabok, hanem a szerelem és szeretet jelentőségteljes szimbólumainak hordozói is. Ezek a gyűrűk önmagunk kifejezésének valóban csodálatos eszközei és az örök szerelem és barátság szépséges szimbólumai.   A Sterling ezüst kollekció minden stílus, ízlés és igény számára tartogat megfelelő darabokat. A kollekció a divat világának minden területét bebarangolja és eleget tesz az ékszerek terén a legkülönbözőbb kívánságoknak is. Legyen az egy ragyogó, ábrándos eljegyzési gyűrű, egy lenyűgöző koktélgyűrű egy igazán különleges alkalomra vagy egy hangsúlyos darab az erőteljes rock’n’roll érzés jegyében.