Desigual Freyja pia pénztárca
Cikkszám: 21SAYA24

Tegye az összes kártyáját, papírpénzét és érméjét ennek a hosszúkás pénztárcának a különféle... tovább olvasom
16 480 Ft

20 600 Ft

Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Akciós Desigual termékek


20%-30% kedvezmény


*20%-30% kedvezmény a a kijelölt Desigual táskákra, sálakra, pénztárcákra 2021. április 8-tól április 14-ig. Az akció nem vonható össze más promocióval. Az akciósan vásárolt termékek cseréje esetén 2.500 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Tegye az összes kártyáját, papírpénzét és érméjét ennek a hosszúkás pénztárcának a különféle belső rekeszeibe, amelyet kívülről arty szegélymintával díszítenek, beleértve egy mandala mintát.

Méretek: 19,5 x 1,5 x 9,5 cm

  • Típusok: Pénztárca
  • Anyaga: műbőr, szövet
  • Színe: barna, kék, szí­nes
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók
  • Méret: 19x10cm


Pénztárca

A Desigual pénztárca

Fedezd fel a női pénztárcákat, erszényeket az új Desigual kollekciójában. A pénztárcákat különböző zsebekkel, rekeszekkel látták el, hogy a pénz mellett legyen helye a számláknak, dokumentumoknak, kártyáknak.

A pénztárcák között is találsz kifordítható darabokat. A Desigual trendjei, pozitív hangulatot tükröznek, élénk, színes nyomatok, virágok és különleges patchwork formában. Az új, puha, kellemes anyagok vonzóvá teszi ezeket a Desigual pénztárcákat, nélkülözhetetlen tartozékai lesznek táskádnak. 

A Desigual pénztárcák rendkívül praktikusak, többféle méretben készülnek a kicsi könnyen elrakható modellektől kezdve az akár kisebb retikülként is viselhető nagyobb darabokig. A Desigual pénztárcákat a táskákhoz tervezték színben és formában is összehangolták azokkal, így szinte kihagyhatatlan lehetőség, hogy táskádhoz a megfelelő pénztárcát is megvásárold.