Desigual Lady Capri Zipper táska
Cikkszám: 19SAXPDB

Lady Capri drapp kézitáska, amelybe belefér az A4 formátum is. Teteje cipzárral záródik, középen fekete sávban mandala mintákkal az elején.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Lady Capri drapp kézitáska, amelybe belefér az A4 formátum is. Teteje cipzárral záródik, középen fekete sávban mandala mintákkal az elején.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: drapp, fekete
  • Témák: Divat
  • Méret: 31x28x12cm


Mások ezt választották

Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.