Elégedettségi cseregarancia

Elégedettségi csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, a Divatékszerbolt szolgáltatásaival, ezért is áll a termék átvételét követően 14 napig rendelkezésedre a Divatékszerbolt Elégedettségi cseregarancia. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel, gyorsan és biztonságosan bármikor megteheted.

Tetszőleges ok miatti csere

Egyéb tetszőleges okból - stílus, szín, nem az elképzelt megjelenés, stb. - is igénybe vehető a Divatékszerbolt elégedettségi cseregaranciája, bármely termék megvásárlását követően, a termék átvételétől számított 14 napon belül. Ezen cserével, cseregaranciával is a termék átvételétől számított 14 napig élhetsz, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Ezen termék csere, az elégedettségi cseregarancia igénybevétele egy másik, a webáruházban elérhető termék(ek)re értékkülönbözet egyeztetéssel 2,500 Ft szállítási költség felszámítása mellett vehető igénybe. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 590 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül.

Ezen termékcsere az alábbi promócióban vásárolt termékek esetén nem áll rendelkezésére:

a.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy további termék kedvezménnyel vásárolható,
b.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy további termék ingyenesen választható,
c.) egy, vagy több termék vásárlása mellett egy konkrét ajándék termék választható.

Ezen termékcsere, az Elégedettségi cseregarancia külföldre történő szállítás esetén, illetve részletfizetéses vásárlás esetén nem áll a vásárlók rendelkezésére!

A cseregaranciáról részletesen szerződési feltételeinkben » itt olvashatsz
Amennyiben a csere feltételei nem megfelelőek számodra
élj a vásárlástól való elállás lehetőségével! Erről részletesen » itt olvashatsz.

A csere folyamata

Mielőtt felhívsz bennünket készítsd elő a következőket:

1. Keresd meg a megrendelésed azonosítóját
– megtalálod a számlán vagy a profilodban.
   
2. A cserélendő termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett
   
3. Az új termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett

FONTOS! Cserélni csak a raktáron lévő készletre tudunk ezért kérlek ellenőrizd, hogy a csere termék megtalálható-e a raktárkészletben!

Ha mindezt előkészítetted hívj fel bennünket az alábbi számon:

06 30 300 6623

Ezt követően a cserélendő terméket be kell csomagolni ugyanúgy ahogy kaptad, majd a napokon belül megérkező futárnak átadni, illetve a futártól lehet az új terméket átvenni. FONTOS: a visszaküldendő csomag címkéjét a futártól kell elkérni és a csomagot ezzel a címkével kell ellátni!