Ingyenes csere garancia

Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, ezért ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket, ezt ingyen megteheted és a szállítás költségét is mi álljuk.

A követközőket kell tenned:

1. Válaszd ki mire szeretnéd cserélni a terméket.
2. Hívj fel minket telefonon a 06 30 300 6623 számon, így azonnal tudjuk intézni a cserét és tájékoztatunk a további teendőkről.
3. Csomagold vissza a terméket és várd meg a futár érkezését.
4. A futár néhány napon belül megérkezik hozzád és kicserélitek a két terméket.
FONTOS! A visszaküldendő csomag címkéjét a futártól fogod megkapni.
A csere számodra az első alkalommal ingyenes, ha ugyanahhoz a vásárláshoz többszöri cserét igényelsz 2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Cserével az áru átvételétől számított 14 napig élhetsz.
A Divatékszerbolt webáruház fenntartja a jogot, hogy különleges ajánlatok, akciók, promóciók, nyereményjátékok lebonyolításában már az első termékcsere igénybevétele esetén szállítási költséget számítson fel. Ezen esetben a felszámított szállítási költség megegyezik a többszöri termékcsere esetében felszámított 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási költséggel. Az érintett különleges ajánlatok, akciók, promóciók, nyereményjátékok leírása, játékszabályzata minden esetben megfelelő helyen és láthatósággal tartalmazza az adott akció szállításra vonatkozó fizetési kötelezettségét és esetleges további részleteit.