Ingyenes csere garancia

Ingyenes csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, a Divatékszerbolt szolgáltatásaival,  ezért is áll rendelkezésedre az ingyenes cseregarancia. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel bármikor megteheted.

Első csere

A csere számodra nem akciósan, nem egyéb promócióban, nyereményjátékban vásárolt termék esetében az első alkalommal ingyenes.

Többszöri csere

Amennyiben ugyanahhoz a vásárláshoz többszöri cserét igényelsz, úgy 2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Cserével az áru átvételétől számított 14 napig élhetsz.

Akciós termék cseréje

Abban az esetben, ha bármilyen akciókban, promócióban, nyereményjátékban vásárolt terméket szeretnél cserélni, már az első termékcsere esetén is 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási költséget számítunk fel.

Akciós áron megvásárolt termék esetében, amennyiben a termék nem megfelelő mérete miatt történik a csere ugyanazon termék más méretére, és a termék alap ára nem függ a termék méretétől, úgy a termékcserét értékkülönbözet egyeztetés nélkül biztosítjuk. 
Minden más esetben, ha akciósan vásárolt terméket cserélünk a cseregarancia keretében, akkor a cseretermék aktuális, a webáruházban feltüntetett ára alapján történik a termékcsere értékkülönbözet egyeztetése és az esetleges különbözet elszámolása. Amennyiben az elégedettségi csere folyamán a választott új cseretermék értéke kisebb, mint az eredetileg vásárolt cserélendő termék értéke, úgy az értékkülönbözet nagyságában, vagy az értékkülönbözetet meghaladó értékben további plusz csere terméket kell választani.

A csere folyamata

Mielőtt felhívsz bennünket készítsd elő a következőket:

1. Keresd meg a megrendelésed azonosítóját
– megtalálod a számlán vagy a profilodban.
   
2. A cserélendő termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett
   
3. Az új termék cikkszámát és megnevezését
– megtalálod a webshopban termék mellett

FONTOS! Cserélni csak a raktáron lévő készletre tudunk ezért kérlek ellenőrizd, hogy a csere termék megtalálható-e a raktárkészletben!

Ha mindezt előkészítetted hívj fel bennünket az alábbi számon:

06 30 300 6623

Ezt követően a cserélendő terméket be kell csomagolni ugyanúgy ahogy kaptad, majd a napokon belül megérkező futárnak átadni, illetve a futártól lehet az új terméket átvenni. FONTOS: a visszaküldendő csomag címkéjét a futártól kell elkérni és a csomagot ezzel a címkével kell ellátni!