Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!
Szűrés
Ár

  • Akciós termékek
  • Raktáron nem levő termékek
Kinek
  • Nők (14)
  • Tinik (14)
Téma
  • Divat (14)
Szín
  • (14)
Anyag
  • szilikon (14)


Telefontokok - La Coque Francaise

db/oldal

db/oldal

Telefontokok

Elegáns La Coque Francaise telefontokok, telefontok megoldások

Fedezd fel a La Coque Francaise telefontokok széles kínálatát, amelyek nemcsak stílusos kiegészítők, hanem kiváló védelmet is nyújtanak mobiltelefonod számára. Kínálatunkban megtalálható átlátszó gyűrűs tokok különleges figyelmet érdemelnek, mivel úgy terveztük őket, hogy ellenálljanak az idő múlásának, a nedvességnek, a szennyeződéseknek és a portól való védelem mellett a napfény okozta besárgulásnak is.
A LaCoqueFrancaise telefontokok, és az egyedileg kombinálható tok és lánc rendszer számos előnnyel és lehetőséggel rendelkezik ami a praktikusságot és a megjelenést illeti.

Napfényállóság: Ne aggódj a besárgulás miatt, a toknál felhasznált speciális anyagok hosszú távú használat mellett is megőrzik tiszta átlátszóságukat.

Magsafe kompatibilitás: A La Coque Francaise telefontokok úgy vannak kialakítva, hogy kompatibilisek legyenek az Apple Magsafe technológiájával, így nem szükséges levenni őket a telefonról töltéskor. Ennek köszönhetően a készülék töltése gyors és kényelmes, mivel a töltők és egyéb kiegészítők tökéletesen illeszkednek a telefonhoz, optimalizálva az energiaátvitelt.

Mindennapos használat: A gyűrűs tokok erősített szélekkel rendelkeznek, így védelmet nyújtanak a telefonnak a szennyeződések, karcolások és ütések ellen. Tökéletes választás azok számára, akik nap mint nap szeretnék használni a tokot anélkül, hogy aggódniuk kellene a telefon sérülése miatt.

Moduláris kialakítás: A gyűrűs tokokat különállóan is megvásárolhatod, és több lánc vagy zsinór között váltogathatsz. Így egyetlen tokkal többféle stílust is kipróbálhatsz. Egy karabiner segítségével tudod összekapcsolni a láncot és a tokot.

Válassz minket, és biztos lehetsz benne, hogy telefonod olyan kezekben van, amelyek értik a minőséget és a stílust egyaránt.


× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)