Oszd meg:

Desigual Valkiria Capri Carmin táska

Valkiria Capri Carmin kifordítható nagyméretű táska. Egyik oldala rózsaszín, a másik fekete.... tovább olvasom

A termék jelenleg nem kapható! Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

19.900Ft érték feletti Desigual vásárlás mellé kozmetikai szettet, 29.900Ft feletti vásárlás mellé plusz bevásárlótáskát adunk ajándékba. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Termék leírás

Valkiria Capri Carmin kifordítható nagyméretű táska. Egyik oldala rózsaszín, a másik fekete. Belsejében található egy külön is hordható kis méretű táska.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: fekete, rózsaszí­n
  • Témák: , , Nyár, Boldog születésnapot
  • Kollekciók: Tavaszi kollekció
  • Méret: 30x13x28 cm


Táska

DESIGUAL 2017. Tavaszi-nyári Táska Kollekció - Desigual Bag Collection

A Desigual tervezői új anyagokat és formákat hoztak létre, amelyek minden alkalomra viselhetők. Ilyen a bevásárlótáska és a  szuper divatos válltáska, bonyolult felületekkel, meglepő részletekkel. Nem meglepő, ha sokan kísértésbe esnek a 2017. Tavaszi-nyári kollekció táskái miatt.

Egy Desigual táska küllemében jól látható a művészi kreativitás jelenléte, de természetesen a minőség jelen van az anyaghasználatot és a különféle technológiákat illetően is.

A Desigual táskák, a desigual táska kollekció szinte bármilyen hétköznapi ruhadarabbal, vagy kiegészítővel kombinálható, s ebből is jól látszik, hogy a gyártó előtérbe helyezi a praktikus viseletet.

A Desigual egy teljesen új nézetet képvisel a táskák területén is, amely valóban megérdemli, hogy az emberek alaposan megismerjék!

 

Fedezd fel Te is a Desigual Tavaszi táska kollekcióját!