Divat és ékszer blog

2017. márc. 9. Divathírek

A Halak (február 20. - március 20.) mottó: "Én hiszem”

Thomas Sabo Halak charm
Thomas Sabo Halak jegyében

A Halak csillagjegy jellemzői
A Halak szülöttei csupa szív emberek, talán a legönzetlenebb, legromantikusabb típusok minden csillagjegy közül. Legjobban a szeretet jellemzi őket, legjobb barátok, akik mindenkinek segítenek, és mindezt önzetlenül, nem várnak érte viszonzást. Cselekedeteik indítatása elsősorban érzelmi, másodsorban értelmi.
Néhány híres ember a halak csillagjegyben születettek közül.
Talán a legismertebb, a legnagyobb név Albert Einstein 1879. Március 14-én született. Szerinted hány éves Sharon Stone vagy Liza Minnelli? Sharon Stone 1958. Március 10-én született tehát 59. Liza Minnelli még idősebb, Ő 71 éves 1946. Március 12-én született. A halak csillagjegyben született Drew Barrymore – 1975. Február 22. – és Rihanna – 1988. Február 20.
Nagyon gazdag fantáziával és színes képzelőerővel vannak megáldva, éppen ezért nagyon sok művészt találunk a Halak jegy szülöttei között.

 
Sztárok akik a Halak csillagjegyben születtek
Sztárok, akik a Halak csillagjegyben születtek.

A Halak csillagjegy eleme és színe
A Halak csillagjegy eleme nem véletlenül a víz, amely életük minden területén felbukkan. A víz és a vízpart közelsége jelenti számukra a tökéletes kikapcsolódást, ahol szabadon szárnyalhat a fantáziájuk, korlátok nélkül álmodozhatnak és elmerülhetnek a víz végtelenségében.
A Halak csillagjegy színe a víz minden árnyalatát magában foglalja a nyers zöldtől, az aquamarin kéken át egészen a mély indigóig. Ezeket a színeket a neptunuszi árnyalatok közé sorolhatjuk, amelyek legfőbb jellemzője, hogy megtanítják az embereket arra, hogyan béküljenek meg önmagukkal, hogy lesznek képes szeretni saját magukat, ez pedig a legjobb út a lelki béke és egyensúly megtapasztalásához.

 
Thomas Sabo charmok a halak jegyében
Thomas Sabo charmok a Halak jegyében

Ajándékötletek Halaknak
A Halak örülnek mindennek, ami romantikus, és a lelkület szólítja meg, emellett szeretik a luxust, így ha kristályt, ékszert, pezsgőt ajándékozunk Nekik, biztosak lehetünk a sikerben.
Nálunk megtalálod a csillagjegyekkel díszített charmokat Thomas Sabo és a Pandora ékszerek között ezeket karkötőkre és nyakláncokra is felfűzheted.
 
Pandora karkötő a Halak jegyében
Pandora karkötő HALAK-nak

Nem véletlenül választottuk a hónap születéskövének az aqua kék kristály Pandora szettet, hiszen ebben benne van a víz tisztasága, az áttetsző őszinteség, a lélek mélységének rejtélye. A Pandora születés kollekcióját itt teljes egészében meg is nézheted!
A Pandora vízkék medálja egy csodás ezüst nyakláncon úgy öleli körbe a viselőjének a nyakát, mint ahogy a kristálytiszta tenger a legféltettebb kincseit. A Pandora születésköves kollekcióhoz tartozó fülbevaló kristálya diszkrét, mégis csodás ragyogással keretezi az arcot. A gyűrű köve, amely teljessé teszi a szettet, akár egy csepp tenger is lehetne, így aki viseli, mindig érezheti a víz közelségé.
 
Pandora márciusi ékszer szett
Pandora szett a március színében
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm