Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2017. márc. 9. Divathírek

A Halak (február 20. - március 20.) mottó: "Én hiszem”

Thomas Sabo Halak charm
Thomas Sabo Halak jegyében

A Halak csillagjegy jellemzői
A Halak szülöttei csupa szív emberek, talán a legönzetlenebb, legromantikusabb típusok minden csillagjegy közül. Legjobban a szeretet jellemzi őket, legjobb barátok, akik mindenkinek segítenek, és mindezt önzetlenül, nem várnak érte viszonzást. Cselekedeteik indítatása elsősorban érzelmi, másodsorban értelmi.
Néhány híres ember a halak csillagjegyben születettek közül.
Talán a legismertebb, a legnagyobb név Albert Einstein 1879. Március 14-én született. Szerinted hány éves Sharon Stone vagy Liza Minnelli? Sharon Stone 1958. Március 10-én született tehát 59. Liza Minnelli még idősebb, Ő 71 éves 1946. Március 12-én született. A halak csillagjegyben született Drew Barrymore – 1975. Február 22. – és Rihanna – 1988. Február 20.
Nagyon gazdag fantáziával és színes képzelőerővel vannak megáldva, éppen ezért nagyon sok művészt találunk a Halak jegy szülöttei között.

 
Sztárok akik a Halak csillagjegyben születtek
Sztárok, akik a Halak csillagjegyben születtek.

A Halak csillagjegy eleme és színe
A Halak csillagjegy eleme nem véletlenül a víz, amely életük minden területén felbukkan. A víz és a vízpart közelsége jelenti számukra a tökéletes kikapcsolódást, ahol szabadon szárnyalhat a fantáziájuk, korlátok nélkül álmodozhatnak és elmerülhetnek a víz végtelenségében.
A Halak csillagjegy színe a víz minden árnyalatát magában foglalja a nyers zöldtől, az aquamarin kéken át egészen a mély indigóig. Ezeket a színeket a neptunuszi árnyalatok közé sorolhatjuk, amelyek legfőbb jellemzője, hogy megtanítják az embereket arra, hogyan béküljenek meg önmagukkal, hogy lesznek képes szeretni saját magukat, ez pedig a legjobb út a lelki béke és egyensúly megtapasztalásához.

 
Thomas Sabo charmok a halak jegyében
Thomas Sabo charmok a Halak jegyében

Ajándékötletek Halaknak
A Halak örülnek mindennek, ami romantikus, és a lelkület szólítja meg, emellett szeretik a luxust, így ha kristályt, ékszert, pezsgőt ajándékozunk Nekik, biztosak lehetünk a sikerben.
Nálunk megtalálod a csillagjegyekkel díszített charmokat Thomas Sabo és a Pandora ékszerek között ezeket karkötőkre és nyakláncokra is felfűzheted.
 
Pandora karkötő a Halak jegyében
Pandora karkötő HALAK-nak

Nem véletlenül választottuk a hónap születéskövének az aqua kék kristály Pandora szettet, hiszen ebben benne van a víz tisztasága, az áttetsző őszinteség, a lélek mélységének rejtélye. A Pandora születés kollekcióját itt teljes egészében meg is nézheted!
A Pandora vízkék medálja egy csodás ezüst nyakláncon úgy öleli körbe a viselőjének a nyakát, mint ahogy a kristálytiszta tenger a legféltettebb kincseit. A Pandora születésköves kollekcióhoz tartozó fülbevaló kristálya diszkrét, mégis csodás ragyogással keretezi az arcot. A gyűrű köve, amely teljessé teszi a szettet, akár egy csepp tenger is lehetne, így aki viseli, mindig érezheti a víz közelségé.
 
Pandora márciusi ékszer szett
Pandora szett a március színében
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Über cuki, őszi charm és a szokásos, villámgyors sebességgel megkaptam. Külön köszönet a klassz ajándék tollért. :)

S.N.Zita - Pandora

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)