Divat és ékszer blog

2017. szept. 11. Pretty Flamingo Club hírek , Hírek , Legérdekesebb blogok

PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

Pretty Flamingo VIP Club


PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

Kellemes társaság, megkülönböztetett figyelem, ez a Pretty Flamingo VIP Club. Nézz körül VIP ajánlataink között, gyűjts pontokat, szólj hozzá blogunkhoz, játssz velünk és élvezd a klub extra szolgáltatatásait, a megkülönböztetett figyelmet.

Miért Pretty Flamingo?
Mert Te is Pretty Flamingo vagy! 

Ezt az életérzést számunkra legjobban Manfred Mann fogalmazta meg a Pretty Flamingo című dalában. Ha van hozzá kedved hallgasd meg itt - egy 2016-os Bruce Springsteen koncert felvételen.
 
Pretty Flamingo dalszöveg

Hogyan lehetsz a PRETTY FLAMINGO VIP CLUB TAGJA?

1. A klubtagsághoz 500 törzsvásárlói pont szükséges, pontjaid aktuális számát a profilodban tudod ellenőrizni. Amikor ezt a pontszámot eléred tagjává válhatsz a Pretty Flamingo VIP Clubnak és élvezheted a klubtagság előnyeit.

2. A hírlevélre történő feliratkozás azért szükséges, mivel emailben kommunikálunk tagjainkkal. Díjazzuk is feliratkozóinkat, hírlevél feliratkozást követően 100 vásárlói pontot írunk jóvá. Ha már régebben iratkoztál fel a 100 pontot Te is megkapod most.

3. Aktiválás A feltételek megléte esetén tagságodat a profilodban a Pretty Flamingo VIP CLUB menüpontban tudod aktiválni, ami után a klub teljes jogú tagjaként élvezheted a tagság előnyeit.

FONTOS! A klubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért kérlek töltsd ki a személyes adatok résznél a születési dátumodat és add meg kedvenc márkáidat.

Ha törzsvásárlónk voltál az eddig összegyűjtött hűségpontjaid természetesen nem vesznek el azok továbbra is megtalálhatók a  profilodban és felhasználhatók a vásárláshoz. A már megszerzett hűségpontjaid beleszámítanak a klubtagsághoz szükséges pontokba. 

ELLENŐRIZD A PROFILODBAN, HOGY NEKED MÁR MEGVANNAK-E A TAGSÁGHOZ SZÜKSÉGES PONTJAID!

Irány a Profilom » 

Milyen előnyei vannak a Pretty Flamingo VIP Club tagságnak?

1. Törzsvásárlói pontok
Minden vásárlásod után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá. Minden 100 Ft után 4 pont jár. Minden pont 1 Ft-ot ér, amit akár már következő megrendelésednél beválthatsz.

Klubtagként nem csak a vásárlások után kaphatsz pontokat, hanem a különféle aktivitásaidat is díjazzuk.
 
♦ Töltsd ki pontosan a profilodat! Ezért 200 pontot kaphatsz
♦ Iratkozz fel hírlevelünkre,, ezért 100 pontot írunk jóvá.
♦ Írj véleményt a megvásárolt termékekről! - 100 pont
♦ Írj véleményt blogbejegyzésekhez - 100 pont
♦ Vegyél részt kvízjátékban - 100 pont


Figyeld hírleveleinket és számos alkalmad lesz pontot gyűjteni! Pl. kvízjáték alkalmával, értékelésre is kaphatsz majd pontokat.
VIP Club tagság előnyei


2. Meglepi ajándékok
Minden vásárlásodhoz apró ajándékot küldünk, amelyet majd a csomagodban talász meg.
Születésnapodra kedvezményre jogosító kupont küldünk ajándékba, így ne felejtsd el megadni a profilodban a születésed dátumát! :)

3. "Premier előtti" kiértesítés
Légy jól informált! Klubtagjainkat elsőként értesítjükk híreinkről, akcióinkról és mutatjuk meg nekik "premier előtt" a legújabb kollekciók darabjait.

Hogyan tudod felhasználni a PONTJAIDAT?

Összegyűjtött pontjaidat megnézheted a profilodban, a PRETTY FLAMINGO CLUB menüpont alatt és a megrendeléseknél is mindig feltüntetjük. Ha fel akarod használni, csak meg kell nyomnod a "felhasználom őket" gombot a kosaradnál és mi a törzsvásárlói pontoknak megfelelően csökkentjük a fizetendő összeget.

 

thomas sabo flamingo medál
THOMAS SABO FLAMINGO MEDÁL

Legyél Te az 500. klubtagunk!
Az 500. tag belépése komoly mérföldkő lesz a Klub életében ezért egy kis ünnepléssel, játékkal készülünk a nagy eseményre.
1.) A szerencsés 500.-ként belépő Pretty Flamingo-t egy gyönyörű Thomas Sabo Flamingo medállal köszöntjük és köszönjük majd meg a bizalmát. A medál értéke 50.600 Ft

Sorsolunk
2.) Emellett mindenki aki február 1-28 között lép be a Pretty Flamingo Clubba részt vesz a sorsolásban, ahol egy második Thomas Sabo Flamingo medált is ki fogunk sorsolni.
 
Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Ilyen gyors postázást még nem láttam! Már nem először rendeltem tőletek, és mindig csodás dolgokat kaptam! Alaposan becsomagolva, hogy épségben hozzám érjen. Nagyon köszönöm, hogy ilyen alapos, precíz és megbízhatóak vagytok! Csodás ékszereitek vannak!

Ivett - Pandora fülbevaló