Divat és ékszer blog

2017. szept. 11. Pretty Flamingo Club hírek , Hírek , Legérdekesebb blogok

PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

Pretty Flamingo VIP Club


PRETTY FLAMINGO VIP CLUB

Kellemes társaság, megkülönböztetett figyelem, ez a Pretty Flamingo VIP Club. Nézz körül VIP ajánlataink között, gyűjts pontokat, szólj hozzá blogunkhoz, játssz velünk és élvezd a klub extra szolgáltatatásait, a megkülönböztetett figyelmet.

Miért Pretty Flamingo?
Mert Te is Pretty Flamingo vagy! 

Ezt az életérzést számunkra legjobban Manfred Mann fogalmazta meg a Pretty Flamingo című dalában. Ha van hozzá kedved hallgasd meg itt - egy 2016-os Bruce Springsteen koncert felvételen.
 
Pretty Flamingo dalszöveg


Hogyan lehetsz a PRETTY FLAMINGO VIP CLUB TAGJA?

1. A klubtagsághoz 500 törzsvásárlói pont szükséges, pontjaid aktuális számát a profilodban tudod ellenőrizni. Amikor ezt a pontszámot eléred tagjává válhatsz a Pretty Flamingo VIP Clubnak és élvezheted a klubtagság előnyeit.

2. A hírlevélre történő feliratkozás azért szükséges, mivel emailben kommunikálunk tagjainkkal. Díjazzuk is feliratkozóinkat, hírlevél feliratkozást követően 100 vásárlói pontot írunk jóvá. Ha már régebben iratkoztál fel a 100 pontot Te is megkapod most.

3. Aktiválás A feltételek megléte esetén tagságodat a profilodban a Pretty Flamingo VIP CLUB menüpontban tudod aktiválni, ami után a klub teljes jogú tagjaként élvezheted a tagság előnyeit.

FONTOS! A klubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért kérlek töltsd ki a személyes adatok résznél a születési dátumodat és add meg kedvenc márkáidat.

Ha törzsvásárlónk voltál az eddig összegyűjtött hűségpontjaid természetesen nem vesznek el azok továbbra is megtalálhatók a  profilodban és felhasználhatók a vásárláshoz. A már megszerzett hűségpontjaid beleszámítanak a klubtagsághoz szükséges pontokba. 

ELLENŐRIZD A PROFILODBAN,
HOGY NEKED MÁR MEGVANNAK-E A TAGSÁGHOZ SZÜKSÉGES PONTJAID!

Irány a Profilom »

Milyen előnyei vannak a Pretty Flamingo VIP Club tagságnak?

1. Törzsvásárlói pontok
Minden vásárlásod után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá. Minden 100 Ft után 4 pont jár. Minden pont 1 Ft-ot ér, amit akár már következő megrendelésednél beválthatsz.

Klubtagként nem csak a vásárlások után kaphatsz pontokat, hanem a különféle aktivitásaidat is díjazzuk.

♦ Töltsd ki pontosan a profilodat! Ezért 200 pontot kaphatsz
♦ Iratkozz fel hírlevelünkre,, ezért 100 pontot írunk jóvá.
♦ Írj véleményt a megvásárolt termékekről! - 100 pont
♦ Vegyél részt kvízjátékban - 100 pont
♦ Írj véleményt blogbejegyzésekhez - 100 pont
(Blogbejegyzésenként csak egy alkalommal írunk jóvá hűségpontot fiókodban, a pontjóváírás automatikusan történik. A kommentírást követően várd meg a nyugtázó felugró ablakot, ahol a "KÉREM A HŰSÉGPONTOKAT" gombra kattintva írja jóvá a rendszer a pontokat.)

Figyeld hírleveleinket és számos alkalmad lesz pontot gyűjteni! Pl. kvízjáték alkalmával, értékelésre is kaphatsz majd pontokat.

VIP Club tagság előnyei
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Gyors szállítás, gondos csomagolás, szép pandis ékszer! Imadtam a smiles matricát a csomagoláson, tényleg feldobtatok a napom!

Sz. Krisztina - Pandora rajongó

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)