Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Divat és ékszer blog

2017. aug. 15. Ékszerhírek

Nézzünk be a színfalak mögé - Előzetes a Panadora 2017. őszi kollekciójából.

Pandora őszi kollekció

NÉZZÜNK BE SZÍNFALAK MÖGÉ
Előzetes a 2017 Őszi Pandora kollekcióból

Az Őszi Pandora Kollekció néhány igazán gyönyörű darabot tartalmaz. Meglepő és nagyon új dolgokat most nem vonultatnak fel, inkább csak a meglévő dizájnt fejlesztik tovább. Az aranysárgát, naracsot az ősz színeit használják és a főhangsúly a szereteten és családon van.
 
Pandora karkötők
Pandora karkötők

Ennek megfelelően tervezték meg az új kollekciót.

Nézzük meg először az új karkötőket. Négy új karkötőt hoztak forgalomba egy szíves kapcsos merev karkötőt, egy gyönyörű aranyszínű cirkónia kövekkel kirakott  hagyományos Pandora karkötőt, szintén szíves kapoccsal és egy teljesen más fonott technikával készült menet nélküli karkötőt. Ez már néhány charmmal viselve is gyönyörű darab, nagyon jól fog mutatni a csuklódon.

A következő ékszereket próbáltam formák alapján összerakni.
 
Pandora ékszerek
Pandora logós észerek

Az őszi kollekció az arany, narancs jegyében született.
Létrehoztak a kollekción belül egy nagyon egyszerű Pandora logóval ellátott kiskollekciót arany betétekkel, církónia díszítéssel, amit a Pandora gyűjtőknek különösen ajánlok, hiszen itt már az arany értéke is kiemeli az ékszerek minőségét. A negyedik Pandora karkötőt is itt találjátok egy merev karkötőt pandora logóval arany betétekkel. 
 
Pandora charm
Pandora charmok

A család és a szeretet az egyik legfontosabb téma a Pandoránál.
Az Őszi Kollekció is tartalmaz természetesen ilyen témájú charmokat, gyűrűket, fülbevalókat. A fenti charmok és klipek valamilyen formában tartalmazzák a szív motivumot. Nekem a kedvencem a “Family”
áttört medál finom, gyöngyház színű tűzzománccal.
 
Pandora petite Memories kollekció
Pandora Petite Memories

A család és a szeretet témája folytatódik a Petite Memories kollekcióban is
Az új medál egy gyönyörű cirkóna kövekkel kirakott, ami az edigiekhez hasonlóan nyitható és kis medálokat tehetünk bel. A pici medálok körét tovább bővítették kslány és kisfiú támával és a family felirattal. Ezeket a pici medálokat most már egyenként is megvásárolhatod.

 
Pandora ékszerek
Pandora vintage stílusu ékszerei

Az Őszi Pandora kollekcióban is megjelenik a vintage stílus.
Az ékszer divatban mindig bebizonyosodik, hogy az egyes stíluskorszakok örök érvényűek, és amikor csak lehetőség adódik, visszatérnek, hogy ismét átvegyék az uralmat. A vintage már régóta nagy népszerűségnek örvend a divat berkein belül. Általában kézzel készültek, de a legjobb bennük, hogy saját történetük van. Jellemzője a játékosság, az izgalmas kombinációk, az aprólékos, finom kidolgozás. Ezek a jellemzők találhatók meg az új kollekció charmjain nyakláncain gyűrűin és fülbevalóin.
 
Pandora legújabb kollekció
Pandora legújabb kollekció ékszerei

Ugyanazt a finom kidolgozást láthatjuk ezeken az apró csepp motívumokra épülő Pandora charmokon, nyakláncon fülbevalókon és gyűrűlön. Egészen különleges darab a 16darab apró csillogó csepből összeállított Pandora medál. Úgy fog ragyogni, a nyakadba, mintha megannyi gyémántként rcsillogó, apró vízcsepp. Tedd fel hozzá a a fülbevalót is és a mgejelenésed tökéletes lesz.

 
Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Jelenleg nem mindenki tudja használni a blog kommentelés funkciót. Ennek oka, hogy a Facebook nemrég változtatott az algoritmusain.Tehát nem mi kapcsoltuk le, nem nálunk romlott el valami, hanem ez Tőlünk független hiba és jelenleg is azon dolgozunk, hogy megoldjuk.

Bizonyos esetekben működik a funkció. Ahhoz, hogy Te is tudd használni:

  1. Lépj be a Facebookba
  2. Engedélyezd a böngésződ beállításában az adatvédelem és biztonság részben a harmadik féltől származó sütiket (cookie), illetve a webhelyen történő nyomkövetést. Részleteket itt találod »

Rövidesen megoldjuk a problémát és a továbbiakban nem kell a saját számítógéped és mobiltelefonod beállításaival vesződnöd.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Legérdekesebb blogok

Vásárlónk írta

Tisztelt Cím! Manapság nem sok ilyet tapasztal az ember, hogy megreklamál valamit és másnap átveheti a sérülésmentes terméket! Nagyon szépen köszönöm! Kívánok további jó munkát és sok-sok vevőt Önöknek!

Gabriella - Pandora tisztító folyadék

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)