Divat és ékszer blog

2017. nov. 22. Hasznos tudnivalók

Kinek súgjuk meg, hogy milyen ajándékot szeretnél?

A személyre szabott, a megajándékozott vágyait eltaláló ajándék felhőtlen öröme maga a tökéletesség. Mindannyian erre törekszünk a megfelelő ajándék kiválasztásával, de sok esetben nincs elég információnk ehhez az egyszerűnek tűnő feladathoz.

Tökéletes ajándék

Most segítünk Neked!

A Divatékszerbolt új szolgáltatásával gyengéden megsúghatod a számodra fontos embernek, hogy mi a szíved vágya, minek örülnél igazán, ha sejted hogy az illető ajándékozáson töri a fejét.

Kívánság küldés a Divatékszerbolt webáruházban

Segítségképpen azt találtuk ki hogy a Divatékszerbolt látogatói egyszerűen és diszkréten elküldhetik kívánságaikat szeretteiknek, ismerőseiknek az érintetteknek egyfajta gyengéd utalásként, ünnepek előtti kívánságlistaként, hogy megtaláltasson a tökéletes ajándék és igazán meghitt, felhőtlen ajándékozás, ünneplés valósulhasson meg.

Ajándék kívánság küldéseA szolgáltatás egyszerűen a kiszemelt termék oldaláról igénybe vehető a "Kívánság küldése" gombra kattintva. Itt van lehetőség kiválasztani, hogy a nyilvánvaló célzás célbajuttatására a facebook lehetőségeit használod, vagy emailben teszel utalást szíved aktuális vágyára.

Bármelyik lehetőséget is választva a Divatékszerbolt weboldala egy diszkrét üzenetben, vagy a facebook lehetőségeit használva "súgja meg" a megadott félnek, hogy miről is álmodozik momentán a kívánság küldő, megkönnyítve a választást, az ideális ajándék megtalálását.

Számítunk a véleményére, ossza meg velünk!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesüli a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Kedves Divatékszerbolt! A tegnapi napon rendeltem meg Önöktől az első Pandora karkötőmre az első ezüst charmot, és már rajtam is van. Fantasztikusan gyönyörű! Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsak, precízek és megbízhatóak voltak! Rendkívül elégedett vagyok, legközelebb is Önöket választom, és mindenkinek csak ajánlani tudom.Szép délutánt kívánok minden munkatársuknak!

Adrienn - Első Pandora karkötőm