Divat és ékszer blog

2014. szept. 19. Ékszerhírek

Misztikus világ a Pandora őszi kollekciójában

A Pandora 2014-es őszi kollekcióját - szemben a a tavalyi feltűnő smaragdzölddel – a lágy bézsszín, az aranyló őszi leveles minták, a fáradt őszi virágok jellemzik.

A félhomályban, misztikus virágok nőnek  az elvarázsolt hold alatt. Vadon virágzó növények a párás levegőben, rejtély és mágia mind, mind azért, hogy megünnepeljék az örök szépséget, mielőtt az éjszaka véget ér.

Ezt a gyönyörű misztikus világot találjuk meg az idei Pandora őszi kollekció virágai között.

Szeretném bemutatni néhány kedvencemet az őszi virágos, leveles darabok közül.

Az egyik az Áttört csillogó levelek charm. Légies, finom design a sok cirkónia berakás teszi ragyogóvá. A Belső ragyogás egy ragyogóan elegáns charm – mindenki számára egyértelmű, hogy honnan származik a név, a charm közepén egy arany cirkónia és ebből indulnak ki a a tiszta, ragyogó cirkónia sugarak. A Misztikus virág egy nagyon letisztult elagáns tervezés, fekete-fehér zománccal. A Pávé áttört misztikus virág a Csillogó levelekhez hasonlóan nagyon elegáns, finom tervezés, itt a cirkónia berakás a virág szirmokat teszi ragyogóvá. Az Áttört mintás szívlakat a legnagyobb kedvencem, a szövevévenyes virág motívumok egy szívlakat formát hoznak létre. Első pillantásrea olyan, mintha egy gyönyörű virág kosarat látnánk.

Böngéssze át a Legújabb Pandora kollekciót, biztos vagyok benn, hogy Ön is talál néhány ragogó ékszert.

 

 

 

Számítunk a véleményedre! Kérlek oszd meg Facebook oldaladon is! Várd meg komment írás után a felugró ablakot a hűségpontokért!

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél értesülni a legújabb akciókról, a legújabb kollekciókról? Iratkozz fel hírlevelünkre és fáradozásodat most egy 1.000 Ft-os kuponnal viszonozzuk!

  • Feliratkozom

Cimkefelhő

Vásárlónk írta

Minden tekintetben megfelelő. Gyönyörű ékszerek, gyors szállítás és nagyon korrekt problémamegoldás-csere.

G.Sz. Erika - Pandora gyűrűt vásárolt

× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)