- 5,0/2
Engelsrufer Függő gyöngy ezüst fülbevaló
Cikkszám: ERE-LILPE-CR

Függő gyöngy ródiumozott ezüst fübevaló, melyet egy-egy tenyésztett gyöngy díszít. Elegáns megjelenést biztosít viselőjének.

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Ajándékozni szeretnél? Mi eljutattjuk az ajándékod a szeretett személynek!


1. Megrendeléskor kérd a szállítást az ajándékozott nevére!


2. Írd a megjegyzésbe: "ajándékba kérem a szállítási címre!


3. Küldj személyes üzenetet! A megerendelés végén kattints a “Szeretnék üdvözlőkártyát” gombra és írd le az üzeneted! Elküldjük a csomagodban egy üdvözlő kártyán!


 

Neked ajánljuk

Termék leírás

Függő gyöngy ródiumozott ezüst fübevaló, melyet egy-egy tenyésztett gyöngy díszít. Elegáns megjelenést biztosít viselőjének.Vásárlók véleménye - 2 értékelés, 1 szöveges vélemény

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Függő gyöngy ezüst fülbevaló

Függő gyöngy ezüst fülbevaló - 5 2019. november 23.
Maga az ékszer nagyon szép, megörültem amikor megkaptam. Tegnap kívántam először a fülembe illeszteni, de nem ment bele a kapcsolója abba a kis vájatba ami erre a célra ki lett alakítva. Mivel erősebben nyomtam befelé kettétört azon a részen, ahol az ezüstjel van... Ennyi... Nagyon sajnálom! A vásárlás lebonyolítása, a szállítás körülménye tökéletes.
Sándorné White Flamingo vásárló

Fülbevaló

ENGELSRUFER FÜLBEVALÓ

Az Engelsrufer fülbevalókat az ékszer kollekciók többi darabjaihoz tervezték. 925 sterling ezüstből készülnek ródiumozott felületkezeléssel. A fülbevalók sokáig csillogóak maradnak a ródiumozás hatására nem sárgulnak és feketednek. Rozéarany és sárga arany bevonattal is készülnek.