- 5,0/10
Pandora ékszer Csillogó kauri kagyló ezüst charm
Cikkszám: 798131CZ

A Szikrázó kávébab charm az óceán erejét és a sorsot jelképezi, több kisebb cirkónia kővel van díszítve. Varázslatos kiegészítője lehet karkötődnek.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Termék leírás

A Szikrázó kávébab charm az óceán erejét és a sorsot jelképezi, több kisebb cirkónia kővel van díszítve. Varázslatos kiegészítője lehet karkötődnek.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása


Vásárlók véleménye - 10 értékelés, 5 szöveges vélemény

10 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 5 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Csillogó kauri kagyló ezüst charm

Csillogó kauri kagyló ezüst charm - 5 2020. január 07.
Csoda szép ez a kagyló és ha hozzáér egy másik charm, szép csilingelő hangja van. Extra gyors és kedves kiszolgálás!
Beatrix Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.