Oszd meg:

Pandora ékszer Disney Mickey és Minnie ragyogó szív charm
Cikkszám: 792049CZ

Ez a rendkívüli darab a PANDORA-tól szív alakban. A charm oldalán kivágott szívek, elöl és... tovább olvasom
- 5,0/2
Vélemények »
22 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Disney Mickey és Minnie ragyogó szív charm

- 5 2018. június 23.
Hodászi Pretty Flamingo vásárló
Nagyon szép charm!

Termék leírás

Ez a rendkívüli darab a PANDORA-tól szív alakban. A charm oldalán kivágott szívek, elöl és hátul egy csillogó cirkónium, amelynek Mickey az egyik oldalán, Minnie pedig a másikon. Ez a csábító charm nagyszerű módja annak, hogy megmutassa szerelmét és elismerését, valamint hogy ideális ajándék a Disney rajongóinak.

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készülnek, féldrágakövekkel, tűzzománccal díszitik. A charmok megőrzik emlékeit, többszáz különböző darabból válogathat. A charmokat Pandora karkötőre és nyakláncra felfűzve hordhatjuk. A charmok anyaga, mérete és funkciója nem egyforma. Készülhetnek sterling ezüstből, 14k aranyból, muránói üvegből.

A charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek. A klipek pattinthatóak és rögzitik a charmokat, hogy ne csúszkáljanak el a karkötőn.  A charmok között vannak medálok, ezeknél a felfűzhető karikán mindig lóg egy pici medál.