Oszd meg:

Pandora ékszer Disney Rapunzel ruhája charm
Cikkszám: 791819ENMX

Ez a gyönyörű és színes darab Rapunzel ruháját ábrázolja a klasszikus Disney-klasszikusban,... tovább olvasom
- 5,0/1
11 800 Ft

16 900 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Ez a gyönyörű és színes darab Rapunzel ruháját ábrázolja a klasszikus Disney-klasszikusban, amely a "Rapunzel" feliratú medál designból áll. A sterling ezüstöt használják a darab teljes darabolására a lila és bíbor színű zománc által nyújtott élénk színnel. Tökéletes bármely PANDORA és Disney rajongó számára, ez a varázslat biztosan lenyűgöző.

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, tűzzománc
  • Színe: ezüst, rózsaszí­n
  • Témák: Mesevilág
  • Kollekciók: Disney kollekció
  • Méret: 2.5cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készülnek, féldrágakövekkel, tűzzománccal díszitik. A charmok megőrzik emlékeit, többszáz különböző darabból válogathat. A charmokat Pandora karkötőre és nyakláncra felfűzve hordhatjuk. A charmok anyaga, mérete és funkciója nem egyforma. Készülhetnek sterling ezüstből, 14k aranyból, muránói üvegből.

A charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek. A klipek pattinthatóak és rögzitik a charmokat, hogy ne csúszkáljanak el a karkötőn.  A charmok között vannak medálok, ezeknél a felfűzhető karikán mindig lóg egy pici medál.