- 4,9/10
Pandora ékszer Egzotikus kövek és csíkok ezüst gyűrű

Ez a tündöklően szép Pandora gyűrű fehér tűzzománc, sterling ezüst és fehér cirkónia kövek találkozásából született.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Ez a tündöklően szép Pandora gyűrű fehér tűzzománc, sterling ezüst és fehér cirkónia kövek találkozásából született.Vásárlók véleménye - 10 értékelés, 4 szöveges vélemény

10 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Egzotikus kövek és csíkok ezüst gyűrű

Egzotikus kövek és csíkok ezüst gyűrű - 5 2019. augusztus 24.
Gyönyörű gyűrű, de a méret nem jó szeretném 60 as méretre cserélni Köszönöm!
Zsuzsa White Flamingo vásárló
További vélemények

Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.