- 5,0/1
Pandora ékszer Fenséges szépség rozé fülbevaló
Cikkszám: 287732

Fenséges szépség rozé fülbevaló A fejedelmi ihletésű motívumokkal ezek a PANDORA Rose karika fülbevalók visszamennek az időben.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Fenséges szépség rozé fülbevaló A fejedelmi ihletésű motívumokkal ezek a PANDORA Rose karika fülbevalók visszamennek az időben.

  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Divat
  • Méret: 2.1cm


Vásárlók véleménye - 1 értékelés, 1 szöveges vélemény

1 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Fenséges szépség rozé fülbevaló

Fenséges szépség rozé fülbevaló - 5 2019. június 08.
Tökéletes
Tóth White Flamingo vásárló

Fülbevaló

A Pandora fülbevalók

A fülbevaló jelenti a végső simítást egy tökéletes öltözéken. A Pandora fülbevalók tökéletesen keretik az arcodat, sokoldalúság miatt a játékos és a komolyabb stílushoz is illenek.

A gombfülbevalók klasszikusan nőiesek, ha önmagukban viseljük őket, de ha párosítjuk egy másik stílussal, akkor már merész megjelenést kölcsönöznek. Kövekkel díszített karika, virág vagy egy kis vintage báj – találd meg saját stílusodat!

A kézzel megmunkált Pandora fülbevalók számos formában készülnek, vannak olyan figyelemre méltó darabok is, amelyek napközben irodai viselethez, később pedig egy elegáns esti szetthez is tökéletesen illenek.

A Pandora fülbevaló anyaga

Ahogy minden kézzel készített ékszert ezeket is gondos mestermunkával, a legkiválóbb 925 Sterling ezüstből készítették. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.