- 5,0/12
Pandora ékszer Karácsonyi körhinta ezüst charm
Cikkszám: 798435C01

Csatlakozz Brunóhoz, az unikornishoz, és tegyél meg egy kört a Pandora Barát mellett a... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Csatlakozz Brunóhoz, az unikornishoz, és tegyél meg egy kört a Pandora Barát mellett a varázslatos sterling ezüst körhintán. Bruno, az unikornis mellett egy mikulássapkás pingvin is feltűnik a karácsonyi körhintán. Kézzel festett vörös és fehér tűzzománc és szikrázó cirkónia adnak ünnepi hangulatot ennek a charmnak, amelyre a „Love Peace Believe” szavakat gravíroztuk.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, tűzzománc
  • Színe: ezüst, fehér, piros
  • Témák: Karácsony
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Moments kollekció
  • Méret: 1.3cm


Vásárlók véleménye - 12 értékelés, 1 szöveges vélemény

12 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Karácsonyi körhinta ezüst charm

Karácsonyi körhinta ezüst charm - 5 2019. december 10.
Nagy örömet okozott, mint ajándék, szép, stílusos darab!
Krisztina Pretty Flamingo vásárló

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.