Oszd meg:

Pandora ékszer Kék hullámok ezüst charm
Cikkszám: 797098NAB

Vízkék kristályból készült ez a charm.  Amint a fény belép a charmba, csillogó örvények és hullámok hatása jön létre.
- 5,0/11
Vélemények »
6 800 Ft

13 900 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

11 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Kék hullámok ezüst charm

- 5 2018. szeptember 08.
Éva Pretty Flamingo vásárló
Nagyon teszik, igazi nyári, hullámzó tenger - hangulat! ☺️
- 5 2018. június 12.
Ágnes Pretty Flamingo vásárló
Kék hullám charmot rendeltem, másnapra itt is volt a csomag (ahogy szokott) és a kis ajándék. A kiszolgálás kedves, a hölgyek segítőkészek és rugalmasak. Ajánlom!
- 5 2018. május 06.
Pretty Flamingo vásárló
Imádom
- 5 2018. április 11.
Viktória Gold Flamingo vásárló
Nagyon szèp

Termék leírás

Vízkék kristályból készült ez a charm.  Amint a fény belép a charmba, csillogó örvények és hullámok hatása jön létre.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, kristály
  • Színe: ezüst, kék
  • Témák: Nyár
  • Méret: 0.9cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.