- 5,0/5
Pandora ékszer Méhsejt hatszög ezüst fülbevaló
Cikkszám: 298800C01

Alkoss geometriai megjelenést ezzel a méhsejtalakú sterling ezüst fülbevalóval! A... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Pandora Me kezdő szett akció


Válassz egy Pandora ME karkötőt (598408C00 vagy 598406C00) plusz két Pandora Me charmot, vagy egy Pandora Me charmot és egy Pandora Me biztonsági láncot, és fizess csak 19 500 Ft-ot!


Az akció július 15-ig illetve a készlet erejéig tart. Más akcióval nem vonható össze!


 

Termék leírás

Alkoss geometriai megjelenést ezzel a méhsejtalakú sterling ezüst fülbevalóval! A hatszög formák és az áttetsző cirkónia gondoskodnak arról, hogy ez a szikrázó gombfülbevaló egyszerre minimalista és szembeszökő csillogást vigyen minden megjelenésbe. Ez a fülbevaló jól párosítható a méhsejtalakú nyaklánccal. Ajándékozd a méhsejtalakú fülbevalót valakinek, aki közel áll hozzád.

 

 


Vásárlók véleménye - 5 értékelés, 2 szöveges vélemény

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Méhsejt hatszög ezüst fülbevaló

Méhsejt hatszög ezüst fülbevaló - 5 2020. május 26.
Az egyik legszebb fülbevaló számomra a Pandorától. Aki szereti a pici finom fülbevalót annak tetszeni fog.
Marianna White Flamingo vásárló
További vélemények

Fülbevaló

A Pandora fülbevalók

A fülbevaló jelenti a végső simítást egy tökéletes öltözéken. A Pandora fülbevalók tökéletesen keretik az arcodat, sokoldalúság miatt a játékos és a komolyabb stílushoz is illenek.

A gombfülbevalók klasszikusan nőiesek, ha önmagukban viseljük őket, de ha párosítjuk egy másik stílussal, akkor már merész megjelenést kölcsönöznek. Kövekkel díszített karika, virág vagy egy kis vintage báj – találd meg saját stílusodat!

A kézzel megmunkált Pandora fülbevalók számos formában készülnek, vannak olyan figyelemre méltó darabok is, amelyek napközben irodai viselethez, később pedig egy elegáns esti szetthez is tökéletesen illenek.

A Pandora fülbevaló anyaga

Ahogy minden kézzel készített ékszert ezeket is gondos mestermunkával, a legkiválóbb 925 Sterling ezüstből készítették. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.