- 4,9/20
Pandora ékszer Mézeskalács házikó ezüst charm
Cikkszám: 798471C01

Szezonális . Ünnepeld a szezon szépségét ezzel a cirkóniával díszített sterling ezüst... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Szezonális . Ünnepeld a szezon szépségét ezzel a cirkóniával díszített sterling ezüst Pandora Moments mézeskalács házikó charmmal! Ezt a kuckós karácsonyi házikó charmot havas tető, cukorpálcák, áttört szív részletek és egy csodaszép karácsonyfa díszítik. Gyönyörűen, kézzel felvitt bogyóvörös, magyalzöld és hófehér tűzzománccal egészítettük ki. A mézeskalács házikó charm gravírozása: „Home sweet heart”.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, tűzzománc
  • Színe: ezüst, szí­nes
  • Témák: Karácsony
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Legújabb kollekciók, Moments kollekció
  • Méret: 1cm


Vásárlók véleménye - 20 értékelés, 9 szöveges vélemény

20 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 9 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Mézeskalács házikó ezüst charm

Mézeskalács házikó ezüst charm - 5 2019. november 21.
Csodaszép, és mesés karácsonyi hangulatot varázsol.
Ágnes Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.