- 5,0/4
Pandora ékszer Négyszirmú virág ezüst gyűrű cirkóniával

A négyszirmú virág hűvös, csillogó szimmetriája, aszimmetrikus csavart kap a gyűrűn, amely... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Termék leírás

A négyszirmú virág hűvös, csillogó szimmetriája, aszimmetrikus csavart kap a gyűrűn, amely ragyogó kővel végződik. Ez az ezüst gyűrű bámulatos: úgy néz ki, mint egy nyitott gyűrű, de mégsem.Vásárlók véleménye - 4 értékelés, 4 szöveges vélemény

4 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Négyszirmú virág ezüst gyűrű cirkóniával

Négyszirmú virág ezüst gyűrű cirkóniával - 5 2020. január 07.
Szépséges
Csilla White Flamingo vásárló
További vélemények
Mások ezt választották

Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.